Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexleker døgnet rundt

En nederlandsk forretningsmann har funnet opp en automat som gjør at selv den mest sjenerte kan få kjøpt seg sexleker – når som helst på døgnet og uten at partneren får vite om det.

Kunder som synes det er flaut å gå i sexleke-butikker som Kondomeriet og Beathe Uhse, kan nå håpe på et alternativ.

- Min oppfinnelse er et meget kundevennlig alternativ til sex-butikker og den er åpen 24 timer i døgnet, hele året, påpeker Frans Berkers overfor den nederlandske avisen Het Laatste Nieuws, ifølge Ananova.

Automaten han har funnet opp selger sexleker, erotisk undertøy, massasjeolje og kondomer, og entreprenøren Berkers mener oppfinnelsen snart vil finnes på ethvert gatehjørne verden over – når nyheten får spredd seg.

Barn vil ikke kunne handle fra automaten, fordi den kun tar betaling med kredittkort. Men hva med den voksne som har felles konto med partneren og gjerne vil skjule kjøpet? Også dette har oppfinneren tenkt på:

- Jeg jobber også med et konsept som gjør det umulig for en kvinne å se hvor mannen har brukt opp husholdningsbudsjettet. På kontoutskriften vil det bare stå en nøytral adresse, sier Berkers.

Den entusiastiske nederlenderen har imidlertid ennå ikke søkt myndighetene om å få sette opp den første automaten i hjembyen. Nabobyen Tilburg har innvilget søknaden, men foreløpig ikke funnet et egnet sted for å sette den opp.

Det er vel kun et sprøsmål om tid før problemet er løst. Verden går som kjent framover – den har ikke noe annet sted å gå.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!