Sexleketøyene du trenger

Her er sexleketøyene ekspertene anbefaler.

21.01.08 08:25

(Side2) Ifølge en undersøkelse gjennomført av kondomfirmaet Durex bruker 21 prosent vibratorer og en tredjedel glidemidler som en del av sexlivet.

Det finnes en mengde produkter på markedet som skal gi deg bedre sexliv og større nytelse, men det er ikke alltid like lett å vite hva man trenger og hvilke produkter man skal velge. Vi spurte tre eksperter om hvilke produkter de anbefaler oss å kjøpe.

Vibratorer
Mange jenter har en vibrator og det finnes en mengde spennende varianter å velge mellom.

Kjersti Antonsen fra Kondomeriet anbefaler vibratorene G-Pearl Rabbit og Delight. G-Pearl Rabbit ser både søt og delikat ut med den rosa fargen. Den har et roterende hode og perler i skaftet. I tillegg stimulerer den g-punktet.

- Denne vibratoren er verdt å prøve da den også er litt tykkere enn andre, skriver Antonsen i en e-post til Side2.

Cecilie Kjensli, som har onlinebutikken ceciliekjensli.no , anbefaler også Delight og kaller produktet en liten sensasjon.

- Den stimulerer både g-punktet og klitoris i en og samme vending, og etter bruk legger du den bare tilbake i etuiet sitt som passer på og lader den til neste gang den søte kløen oppstår, skriver Kjensli i en e-post til Side2.

En annen vibrator som anbefales er Gigi. Både Monica Solberg i Flirt.no og Kjensli drar denne lille og hendige saken frem.

- Gigi er en deilig g-punktstimulator og en flott klitorisstimulator så vel som vaginal stimulator, skriver Solberg i en e-post til Side2.

Rock-Chick er et annet produkt både Kjensli og Solberg anbefaler. Solberg påpeker at dette er et av produktene kvinner handler når de handler selv.

- Rock-Chick ruler, sier Kjensli til Side2.

Kjensli trekker også frem Stubby som skal være en god modell for dem som ønsker å finne g-punktet.

Ta testen nederst og finn ut hvilken vibrator du bør ha

Massasjestav
En massasjestav er ikke bare for stive muskler, den kan også brukes på mer intime områder. Både Antonsen og Kjensli anbefaler MX-Fighter som skal fungere veldig bra for å oppnå orgasme.

- En undersøkelse gjort i Sverige viser til at 9 av 10 forsøkspersoner fikk orgasme ved bruk av MX-Fighter, så produktet er et flott alternativ til jenter som sliter med å få orgasme, sier Antonsen.

Dildo
Om du er ute etter en dildo anbefaler Antonsen Spinal G som er laget i herdet glass. Den har i tillegg perfekt bøyning for å g-punktstimulering.

Hendig stimulator
Antonsen anbefaler den hendige fingerstimulatoren Fingerfun. Den ser litt merkelig ut, men dette er en klitorisstimulator som settes på fingeren. Den kan til og med brukes i dusjen.

- Dette produktet anbefales av våre kunder, sier Antonsen.

Erotiske filmer
Mange kvinner liker erotiske filmer, og det er liten tvil om at erotiske filmer kan virke opphissende på både menn og kvinner. Antonsen anbefaler filmen Babysitters som appellerer til begge kjønn.

Smøremiddel
Produkter som smører kan få fart på ethvert sexliv og kan til og med redde sexliv som fungrerer dårlig. Antonsen anbefaler Luksus silikon som visstnok skal gi en glatt og silkemyk følelse og kan både brukes ved samleie eller sammen med leketøy. Den fungerer også som massasjeolje.

- Den unike formelen sikrer et produkt som ikke klisser, sier Antonsen.

Punktstimulering
For de som ønsker ekstra stimulering under samleie kan en klitrosstimulator være tingen. Solberg anbefaler RO 80mm bullet. Du kan bruke den i badekaret, og den tar ikke mer plass enn en finger.

Orgasmekrem
Sliter du med orgasme kan orgasmefremmende produkter hjelpe deg på veien. Antonsen anbefaler Secret Garden som du masserer rundt og på klitoris og lar den virke noen minutter før du stimulerer som vanlig.

- Secret Garden inneholder L'Arginin som retter ut blodårene slik at det kommer mer oksygen til. På denne måten blir man mer følsom og orgasmene kommer lettere, forklarer Antonsen.

Solberg trekker frem O'My Orgasmegele som inneholder viktige, aktive substanser som har en positiv innvirkning på følsomheten ved stimulering av klitoris.

- O'My Orgasmegele er en naturlig gel som er vannbasert. Grapefrukt, hempolje og naturlig mentol er blant ingrediensene, sier Solberg.

Vaginakuler
Vaginakuler kommer i mange varianter og føres inn i kjeden og stimulerer, masserer og strammer opp musklene i vagina. Antonsen anbefaler Smartballs.

- Kulene er svært effektive til opptrening av skjedemusklene før og etter fødsel, bedrer kontrollen under samleie og forebygger inkontinens senere i livet, opplyser Antonsen.

Praktisk
Om du vil ha et produkt som ikke ser ut som et sexleketøy kan du gå for The Cone.

-The Cone ser ikke ut som et sexleketøy og den kan stå fremme uten at noen vil skjønne hva det er, sier Solberg.

Dette produktet kan brukes på mange ulike måter og har til og med et eget orgasmeprogram.

Moro
Liker du å ha det moro kan kanskje en Fun Wand være tingen for deg. Kjensli anbefaler dette produktet som er en unisex-stimulator i kirurgisk stål.

- Kommer i en lekker eske som passer godt på godsaken når den ikke er i bruk, sier Kjensli.

Et annet produkt som ser svært spennende ut er Passion Collcetion, som anbefales av Antonsen.

- Kjedelige stillinger finnes ikke lenger. Med den påspennbare sommerfuglen får hun spennende stimuli av klitoris hele tiden, sier Antonsen.

Ta testen
Finn ut hvilken type vibrator du bør satse på.

37337

HTML EMBED

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.