RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexmobber kjendisene

Sist oppdatert:
Stadig flere kjente kvinner opplever å få ubehagelige henvendelser.

Modellen Kathrine Sørland, Cosmopolitan-redaktør Pia Haraldsen og programleder Hilde Wøhni Joakimsen har alle opplevd å få ubehagelige henvendelser og trusler, skriver VG.

- Du tar telefonen, og en eller annen mann stønner. Jeg har fått trusler fra menn som sier at de vet hvor jeg bor og at de skal voldta meg. Jeg har til og med blitt tilbudt penger mot sex. Det er grusomt og uhørt, forteller Sørland til avisen.

Må få hemmelig nummer
Sørland valgte å anmelde truslene fra en mobilbruker, og hun opplyser at hun har fått god hjelp av politiet. Hun har også måttet skaffe seg hemmelig telefonnummer.

Hilde Wøhni Joakimsen leder Lotto-trekningen foran rundt 900.000 seere hver lørdag, og hun opplyser til VG at hun i fjor ble tilbudt 30.000 kroner for en natt med sex, via tekstmelding. Hun har nå skaffet seg hemmelig telefonnummer.

- Jeg råder andre i samme situasjon til å gjøre det samme. De burde heller ikke svare på noen henvendelser. Svarer du en gang, får du tusen tilbake, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere