RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexpartnere fra fortida

Sist oppdatert:
Det er kult å treffe igjen gamle venner og bekjente på Facebook, men hva når en eks eller et tidligere one night stand dukker opp?

(SIDE2): Jeg ble dratt inn i Facebook-verdenen for en tid tilbake da jeg skulle sjekke ut hva dette etter hvert så berømte nettsamfunnet var, og siden man måtte være medlem for å titte, så meldte jeg meg tvert på og det var superenkelt å komme i gang.

Personlig er jeg ikke veldig aktiv, et valg jeg har tatt fordi jeg er redd for å bli hekta, for å bruke for mye tid på det. Jeg driver jo som mange kanskje vet nettmagasinet Cpunktet.no, så jeg har nok å gjøre.

Etter innmeldingen tok det ikke lange tida før jeg fikk første melding om jeg ville bekrefte vennskapet til en kompis som hadde «ædda» meg til vennskapslista si, og det ville jeg så klart. Så kom noen vennskapstilbud fra folk jeg aldri har møtt før, men også disse ble jeg venner med, for man må jo være litt raus.

Men da en tidligere løs sexforbindelse dukka opp, skvatt jeg. Skulle jeg eller skulle jeg ikke bekrefte vennskapet? Ville jeg se trynet hans hver gang jeg titta på vennskapsbildene mine, eller ville jeg ikke, og i tilfelle hvorfor?

Jeg kom fram til at jeg ikke ville ha han med i samlinga. Ikke fordi jeg ikke liker han, for det gjør jeg, men jeg er av den oppfatningen av at man ikke skal dra på gamle-kjærester og tidligere samleier som ikke har hatt noe betydning for en. Forholdet den gangen var avklart om at det handla om gjensidig seksuell hygge og ikke noe annet.

Så jeg ble nødt til å sende han en beskjed. Jeg ville jo ikke være ekkel heller, men forklarte kjapt at sånn var opplegget, og han ble tilsynelatende ikke sur for det.

Ikke før jeg hadde fått denne forbindelsen ut av verden, dukka en annen tilfeldig sexpartner fra fortida opp, fra en nysingel-periode for noen år tilbake hvor jeg badet i alkohol og unge menn. Også denne personen er en kar jeg liker, og jeg står for handlingene mine det er ikke det, men vil jeg ha alle jeg har hatt sex med synlig på lista mi? Jeg tror ikke det!

Sjekk Cecilies blogg her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere