Gå til sidens hovedinnhold

Sexscenene publisert på nett

Dager før lanseringen av «God of War III» dukker spillets sexscener opp på nett.

17. mars er det duket for det endelige oppgjøret mellom den brutale krigeren Kratos og de enda mer brutale gudene på Olympus i «God of War III».

Spillmagasinet klinket til med terningkast seks i vår anmeldelse, og resten av verden ser ut til å være enige.

«God of War»-serien er spill for voksne, og med sin 18 års aldersgrense har utviklerne anledning til å plassere inn et og annet sexminispill. Slik er det også i «God of War III», selv om spillsjef sier Stig Asmussen var nære på å droppe dem på Playstation 3.

- Hvis det funker og passer inn i opplevelsen, så legger vi det inn. Dersom det ikke funker og føles mer som en gimmick, så lar vi det være, sier Stig Asmussen til nettsiden GamePro.

Asmussen har tydeligvis funnet plass til litt kontekstuell sengekos med sexgudinnen Afrodite. Nettsiden Gametrailers har publisert to videoer fra «God of War III» som viser Kratos i aksjon. Som tidligere får spillerne ikke se hva som foregår, men kan i år avgjøre Kratos' ferdigheter gjennom to av Afrodites elskerinner.

- Hvis det er så godt bare å se på, forestill deg..., sier den ene av tilskuerne.

Afrodite og hennes harem er heller ikke nådige dersom Kratos skulle være så uheldig å trykke på feil knapper. Du kan se begge utfallene i videoene nedenfor.

- Sex-minispillene er et toegget sverd. Vi er fordømt om vi gjør det og fordømt om vi lar det være. Hvis vi inkluderer et sexspill og ikke gjør noe nytt, vil folk si at det begynner å bli gammelt. Hvis vi ikke legger inn et sexspill, vil fansen lage spetakkel, sier spillsjefen.

Så veldig mye nytt byr likevel ikke Santa Monica Studios på. Minispillet er lagt opp slik at dersom Kratos når klimaks gjenoppretter han alt liv og får en solid dose med erfaringspoeng. Akkurat som før.

Don Juan:

HTML EMBED

Larry Laffer:

HTML EMBED
Reklame

Nå får du Casio-bestselgeren på tilbud

Kommentarer til denne saken