*Nettavisen* Nyheter.

Sexy badenymfer

Det nye badeområdet på Roskilde-festivalen sprer mye halvnaken glede.

03.07.06 07:15

BILDESPESIAL: Vått og sexy på Roskilde

(Roskilde/SIDE2): Endelig har solen dukket frem på Roskilde-festivalen. Det betyr - til guttas store glede – mindre klær og mer pupper.

Spesielt lite klær er å finne på årets nye Fish&Swim-område. Der kan fesivaldeltakerne få sand mellom tærne og ta et forfriskende morgenbad. Eller som jentene foretrekker – å ligge langflat og sole seg i de idylliske omgivelsene.

Den tidligere Roskilde-tradisjonen med toppløse jenter er tilsynelatende forduftet. Men gutta har ingen betenkeligheter med å sitte splitter naken i full offentlighet.

Privat fiskekokk
Det er ikke bare sol- og bikinihungrige deltakere som kan juble over årets nye områder. Ivrige sjoulker kan leie fiskestang.

Har man lykken med seg kan man også få fisken tilberedt som dagens måltid av sin egen private kokk. Om det er å anbefale som helsemessig god mat vil ikke Side2 gå god for.

Selv om man faktisk ikke fisker og bader i samme sjø....

Side2 følger hele festivalen i telt og kommer med anmeldelser av alle de største artistene og reportasjer fra festivalområdene. Lørdag er det spådd 28 varmegrader. I telt blir det noe varmere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.