*Nettavisen* Nyheter.

Sexy blondiner gir Norgesreklame

Norske Hafjell beskrives som en skandinavisk skatt i en amerikansk kåring av verdens beste feriesteder for skiinteresserte. Blonde damer og fantastiske skibakker er vinneroppskriften.

15.01.04 11:04

Det er livsstilsmagasinet AskMen som har kåret verdens ti beste reisemål for skiinteresserte. Magasinet har fem millioner lesere i måneden, og dette er definitivt god norgesreklame.

Olympisk effekt
Det er ti år siden den olympiske folkefesten i Hafjells alpinløyper. Amerikanerne har tydeligvis ikke glemt dette, og AskMen kårer nå Hafjell til verdens 3. beste reisemål.

I sin begrunnelse trekker de frem de fantastiske forholdene som Hafjell kunne vise frem under Vinter-OL i 1994.

”Med prima forhold fra slutten av november til midten av april har du rikelig med tid til å oppleve det som verdens beste utøvere lovpriset i 1994.”

Langrennsløyper og ekstremt gode forhold for snowboardere trekkes også frem som en av grunnene til at man bør reise til Hafjell. Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane trekkes frem som turens store manndomsprøve.

Sexy blondiner
En annen som har bidratt til god norgesreklame er ”Terminator 3”-stjernen Kristanna Loken;

Når du har prøvd de fantastiske løypene kan du oppsøke Lillehammer for en drink. Dette er landet som gav oss Kristanna Loken, så du er nesten sikret å møte noen sexy blondiner om du tar en tur ut og kikker.

Ischgl i Østerrike og Portillo i Chile er de eneste stedene i verden som vurderes som bedre alternativer enn Hafjell.

Sjekk forholdene på Hafjell
På nettsidene til Hafjell Skisenter finner du webkameraer som viser hvordan forholdene er i løypene til enhver tid. Ønsker du å titte på disse webkameraene kan du følge lenken under.

[Hafjell Skisenter Webkam]

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag