RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexy cheerleader-debut

Sist oppdatert:
Populær popstjerne går fra hitlistene til kinolerret sammen med unge cheerleaderjenter.

(SIDE2): Barbados-babe Rihanna (17) har sagt ja til å bli med i den tredje delen av filmserien «Bring It On».

Filmene omhandler kompliserte forhold mellom spreke og hissige high school-cheerleaderjenter. Originalen hadde Kirsten Dunst fra «Spider Man» og Gabrielle Union fra «Bad Boys II» i hovedrollene.

Den 17 år gamle sangeren, som i høst og vinter hadde debutsingelen «Pon De Replay» på VG-lista i nesten fire måneder, sier i en pressemelding at hun alltid har hatt lyst til å forsøke seg som skuespiller.

I følge Stress.no spiller Rihanna seg selv, så filmdebuten burde ikke bli altfor vanskelig. Beyonces lillesøster, 19-åringen Solange Knowles, skal også være med i tenåringsdramaet.

Her kan du se den spreke videoen til Rihannas oppfølger til «Pon De Replay», som er filmet på stranden i California, samt klipp fra den andre delen av «Bring It On».

Det første albumet til Rihanna «Music Of The Sun», ble produsert av den norske produsentduoen Stargate. Nylig var Trondheimsgutta i New York hvor de gjorde nye låter med henne hos Jay-Z sitt legendariske plateselskap Def Jam.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere