*Nettavisen* Nyheter.

Sexy danse-TV

Seerne svikter TVNorge-satsningen «Dansefeber». Men deltakerne gir alt for å bli kåret til Norges beste danser. Se de hete bildene.

07.02.06 19:08

(SIDE2): Av 8000 håpefulle, silte dommerne ut 16 dansere som skal konkurrere om å bli Norges beste danser. Under det første direktesendte programmet mandag, måtte to forlate dansen.

  • Se stor bildespesial nederst i artikkelen

Anne Guri Tvedt og Ronald Belaza imponerte stort - men måtte seg seg utstemt av tv-seerne.

- Nervene var helt forferdelige i dag. Jeg våknet i morges med en følelse av at jeg ikke ville komme til å klare dette, sier Anne Guri til side2.

Tøft å bli utstemt
Både hun og Ronald er profesjonelle dansere. Men nederlaget sent mandag kveld var tungt å bære.

- Dette er for jævlig. Mer orker jeg ikke si, sa Ronald og tørket tårene.

Selv om TV Norge har satset tungt på «Dansefeber», som er en norsk versjon av suksessprogrammet «So you think you can dance», har ikke seertallene nådd de ønskede høydene.

- Håper på seer-opptur
Mandag fulgte på det meste 329 000 seere det direktesendte programmet fra Lodalen i Oslo. Det er en liten oppgang fra forrige mandag, da seertallene lå på 289 000.

- Vi er fornøyd så lenge vi går over 300 000 seere. Men det er klart vi håper interessen rundt programmet tar seg opp, nå som vi har startet med direktesendinger. Dessuten skal to deltakere stemmes ut hver uke. Vi tror den spenningen vil gi oss flere seere, sier informasjonsansvarlig Britt Ekensteen i TV Norge til side2.

Les mer om dansing:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.