Gå til sidens hovedinnhold

Sexy heks - elendig spill

En pen dame, store våpen og heftige eksplosjoner – kan det bli bedre? Ja, veldig.

(Spillmagasinet): Utviklerne av tredjepersons-skytespillet «Bullet Witch» til Xbox 360 mener tydeligvis at det er for lite pupper og lår på maskinen.

Bortsett fra damene i «Ninety-Nine Nights» og «Dead or Alive»-spillene, er det veldig mye biler, svette fotballspillere og muskuløse krigsveteraner.

Snasen heks

Hovedpersonen i «Bullet Witch», heksen Alicia, er flott å se på og vet hvordan hun skal hanskes med de mange demonene som holder på å ta over jorda.

Ved hjelp av en rekke magier og et enormt skytevåpen (som kan oppgraderes til for eksempel maskingevær eller hagle), sender hun den ene slemmingen etter den andre til de evige jaktmarker.

Dessverre er det mye mindre morsomt enn det høres ut som, kampsystemet er dårlig og de fleste av de mange feidene er kjedelige.

I motsetning til for eksempel «Devil May Cry», hvor kampene er varierte og du konstant lærer deg nye teknikker, gjør du hele tiden det samme i «Bullet Witch».

Elegant som ei ku

Kampene blir ikke akkurat artigere av at Alicia er like elegant og kjapp i bevegelsene som en beruset ku.

Hun bruker rundt tre evigheter på å snu seg, og hoppene hun kan bruke for å unngå angrep tar så lang tid at du må kunne se inn i fremtiden for å time de riktig.

Akkurat det er spesielt irriterende når du møter en av de få fiendene som ikke er av den enormt stupide typen. Mange av de har angrep som er tilnærmet umulig å unngå og dreper deg på ett treff, og resultatet er en hel haug kjedelige omstarter.

«Alicia er like elegant og kjapp i bevegelsene som en beruset ku.»

Stygg grafikk

Teknisk er heller ikke spillet noen höjdare. Grafikken har mer til felles med et Xbox-spill, musikken, lyden og stemmene vil jeg ikke snakke om, og brettene er fulle av såkalte «usynlige vegger».

Det vil si at spillet hindrer deg i å komme deg til steder som ser tilgjengelig ut, noe som er veldig irriterende.

Heldigvis glimter «Bullet Witch» innimellom til, og det redder spillet fra bunnkarakteren. I enkelte kamper stemmer alt og du gliser bredt i det skjermen fylles med kuler og eksplosjoner. Med andre ord - med litt mer arbeid kunne «Bullet Witch» blitt et fabelaktig spill.

Anbefales ikke

Sånn som spillet er nå så er det alt annet enn det, og med mindre du er helt desperat etter et nytt actionspill til X360 bør du styre unna «Bullet Witch».

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley