*Nettavisen* Nyheter.

Sexy kjoler fra norsk designer

FUKSIA: Kristian Aadnevik har fuksia som sin favorittfarge denne sesongen. Se alle hans vakre kreasjoner nederst i saken. Foto: Stella (Stella)

Kristian Aadnevik (30) viste sin hotte kolleksjon under moteuken i Milano.

23.02.08 15:24

(SIDE2): Fredag viste designeren Kristian Aadnevik fra Bergen sin splitter nye kolleksjon under moteuken i Milano. Her går først og fremst de aller største navnene - og Aadnevik nevnes i samme åndedrag som Prada, Gucci og Dolce & Gabbana.

Se hele kolleksjonen nederst i saken!

Sexy
Sexy, knallrosa og feminint er hotte stikkord for hans rocka, gotiske kolleksjon som har fått både Rihanna og Madonna til å velge seg nettopp hans kjoler. Materialene er i all hovedsak chiffon, silke, skinn, pels og ull.

Hans favorittfarge akkurat nå er fuksia (altså rosa) - og han forteller i et intervju med henne.no at denne fargen blir den hotteste i moteåret som venter oss.

Første gang
Aadnevik viser frem kolleksjonen for første gang under moteuken i den italienske motehovedstaden, designeren har galleri og studio i London og har de siste årene vist sine kreasjoner under den britiske moteuken.

I forrige måned ble Aadnevik hyllet av Donatella Versace og motemafiaen da han viste sin kolleksjon for nettopp det italienske motehuset Versace i Firenze. Hans nye kolleksjon er en videreføring av den kolleksjonen.

Les mer her: Glamorøs visning for Versace

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.