RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexy kjoler på Gullruten

Sist oppdatert:
Langt, kort og hot – kjolene på årets TV-fest er uten tvil av de mest sexy av året.

(BERGEN/SIDE2 )Det bugnet av flotte kjoler på den røde løperen da Gullruten barket i gang lørdag kveld. Med strålende vær i Bergen var det duket for en kjempefest og det er selvsagt kjolene som er viktig når festen starter.

Se alle bildene nederst i saken!

Sexy
Programlederne Marte Stokstad, Kathrine Moholt, Anne Lindmo, Pia Haraldsen, Vibeke Klemetsen, Mia Gundersen og Synnøve Skarbø kom alle i kveldens mest glamorøse kjoler.

Designer Baron von Bulldog (Kjell Nordström) hadde en klar mening om hvem som var den best kledde denne kvelden. Selv var han iført Vivienne Westwood-dress, sko fra Phillip Stärk og skjorte fra Commes des Garcons.

- Det er en som har på seg en von Bulldog her i kveld og hun er jo bare fantastisk, sier Kjell Nordström til Side2.

Og det var Pia Haraldsen i den sorte, røde og hvite senoritakjolen. Men det er ikke den spanske senoritaen Kjell har hatt i tankene for kjolen.

- Den er inspirert av Brigitte Bardot med polkadot over det hele, sier han og legger til at han elsker Pias høysåtehår - noe hun sjelden bruker.

- Den er en drøm og perfekt for denne deilige vårkvelden, sier Pia Haraldsen til Side2.

Norsk design og vintage
Det var lange kjoler som gjaldt på den røde løperen dette året. Sommerkjolene i glade farge og glitrende gevanter var betegnende – og norsk design gikk igjen over hele linja.

Marte Stokstad kom i secondhand – en nydelig sirtongul kjole med blomster over det hele som venninnen hennes skulle kaste, men som Norske Talenter-programlederen gladelig tok over.

- Den har ligget i skapet i fem år, og nå synes jeg det var på tide å få den frem fra glemselen, sier en strålende glad Marte Stokstad til Side2.

Marte var ikke den eneste som valgte vintage for den store kjolefesten, Spotlight-programleder Synnøve Skarbø kom i en nydelig, sjokkrosa lang aftenkjole med glitrende strasstener og en liten vintageclutchveske..

- Jeg kjøpte den i Los Angeles, sier Synnøve som synes dette er kvelden for vakre kjoler.

Kollega Vibeke Klemetsen kom uten tvil i kveldens korteste og mest sexy kjole i dus rosa, grått og hvitt.

- Denne er fra Kristian Aadnevik, forteller TVNorge-programleder, Vibeke Klemetsen, til Sde2. Den vakre, superkorte og veldig sexy kjolen er signert designeren som sto for alle Gullruten-kjolene i fjor.

Ylvis-damene
Sondre Lerche var en svipptur innom Bergen og ville gjerne få meg seg Gullruten.

- Jeg heier på Ylvis-brødrene og håper de får med seg en pris i dag, sier Sondre Lerche til Side2. Sondre kom uten sin kone, men sammen med damene til Vegard og Bård Ylvisåker kjent fra serien Norges Herligste.

Se alle kjolene og kjendisene nederst!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere