Sexy klient for John og Fish

Sydney Gale (Christine Lahti) har en magisk tiltrekningskraft på menn. De flokker seg rundt henne og hun utnytter det maksimalt til sin fordel, selv når hun blir saksøkt.

Kan John og Fish klare å konsentrere seg om saken og ikke hvor sexy klienten er? Vonda Shepard synger duett sammen med Anastacia i tirsdagens episode av Ally McBeal.

Skuespiller Christine Lahti er blant annet kjent fra tv-serien Chicago Hope. I dag er hun på gjestevisitt i Ally McBeal som Sydney Gale. Vakre Gale er leder i en bedrift bestående av bare mannlige ansatte, og en av dem saksøker nå sin sexy leder for seksuell sjikane.

Menn faller som fluer
De snur seg etter henne på gaten og svermer rundt henne som bier. Sydney Gale (Christine Lahti) har en magisk tiltrekningskraft på menn. Både Richard og John får problemer med å konsentrere seg om hva saken gjelder når sexy Gale dukker opp og ber om bistand i rettsalen.

Klarer de å holde hodet klart når deres klient hele tiden flørter og kommer med pirrende forslag til dem?

Sjalusi i kirkekoret
Jackson og Nelle får en fortvilet prest som klient. Han har hatt et forhold til Lisa Knowles (Jennifer Holiday) som synger i kirkens kor. Nå har han vraket henne til fordel for Buttons (B.J. Crosby) som også synger i koret, og det oppstår gnisninger når Lisa og Buttons synger ut sin vrede mot hverandre.

Nelle og Jackson oppsøker kirken for å høre på den heftige sangen mellom de to rivalinnene.

På TV 2 tirsdag 22. juni 2004 kl. 17.10.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag