RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexy motetilbehør

Sist oppdatert:
Designerne overlater ingen detaljer til tilfeldighetene når de sender sine modeller ut på catwalken. Se bildene av det heteste motetilbehøret her.

(SIDE2): Moteuken i Milano går for fulle hus, og her er alle de store motehusene representert for å vise frem neste års vår og sommermoter.

Smykker, vesker sko og annet tilbehør vies også mye oppmerksomhet. Vi har plukket ut noen bildeutsnitt som viser noen av detaljene designerne har lagt vekt på, men som gjerne forsvinner på helfigurbildene.

  • Disse bildene finner du innederst i saken

Neste års veskemote
Hatter og håndvesker har blitt viet mye oppmerksomhet under moteuken i Milano denne uken. Her er en forsmak på hva du har i vente på veskefronten.

Sexy og gotisk
Designeren Alessandro De Benedetti (33) fikk mye oppmerksomhet etter sitt åpningsshow i Milano søndag. Han satset på en mørk og westerninspirert kolleksjon der spesielt hattene ble viet mye oppmerksomhet.

Dyreverner kastet av scenen
Vanligvis er det bare bryster og utfordrende kjoler som stjeler oppmerksomheten på catwalken. Mandag måtte vakter gripe inn og fjerne en dame fra catwalken i Milano.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere