RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexy, nydelig og rått

Sist oppdatert:
«Dead or Alive Ultimate» er et nydelig spill, bokstavelig talt. Du har likevel sett alt sammen før. Se bildene.

Kampspill-klassikeren «Dead or Alive» har fått en real oppussing av Team Ninjas utmerkede animatører. Menn og spesielt kvinner så så livaktig bra ut i «DOA 3» at utviklerne like gjerne fulgte opp med et lettkledd Volleyballspill med jentene fra spillet.

Les mer:Enkelte andre har tatt den idéen videre.

Nå er gjengen tilbake i «Dead og Alive Ultimate». Den ihuga «DOA»-tilhengeren vil legge merke til at kampteknikken er videreutviklet fra «DOA 2» fremfor «DOA 3» (noe fansen gjerne vil sette pris på), men for spillere flest er «Dead og Alive Ultimate» forvekslende lik forgjengeren. Men mer av det samme trenger ikke å være negativt.

Spillet starter med en flott animert historie med guffen stemning og klare hint om voldtekt og ufrivillig graviditet. Antydningene nøstes skuffende nok ikke opp i selve spillet, og historiemodusen i «Utlimate» er uforståelig og innholdsløs, og latterlig enkel.

Nå er ikke historien det selgende argumentet for å kjøpe et kampsportsspill, men har en først sagt «a» bør en fortsette til «å».

Den største nyheten i «Dead og Alive Ultimate» er muligheten for å spille gjennom Xbox Live. Kampspill er tross alt laget for 2 eller flere spillere, og nå trenger du aldri være bekymret for å ikke finne en du kan banke gørra ut av.

Live muligjør også nedlasting av en rekke nye brett, drakter og, viktigere, bikiner til damene. Ved å fullføre historiemodusene til de forskjellige karakterene vil du også låse opp en rekke forskjellige godsaker.

Brettene i spillet følger malen fra «DOA 3», men med visse utbedringer. Blant annet er følelsen av å kunne kontrollere omgivelsene større, og sparker du motstanderen din utfor en kant vil han skades forskjellig etter som hvor og hva han treffer.

Slikt sett kan du legge inn litt ekstra taktikk i spillingen din.

Som en liten godbit til fansen følger det originale «Dead or Alive»-spillet med i spillpakken, også dette klargjort for Xbox Live.

Alt i alt er «Dead og Alive Ultimate» er svært godt spill, men som er forvekslende likt forgjengeren sin. Har du den forrige utgaven, og ikke bruker Micrsofts Live-tjeneste, er det ingen grunn til å kjøpe «Ultimate». I motsatt fall er det bare å skynde seg til butikken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere