RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Pussycat Dolls.
Pussycat Dolls. Foto: Universal

Sexy og fargesprakende dans

Sist oppdatert:
Se pusekattene slik du aldri har sett dem tidligere.

(BIIPMAG): Indisk dans og fargerike klesdrakter er ingredienser i Pussycat Dolls´ ferske musikkvideo «Jai Ho», som er hentet fra suksessfilmen «Slumdog Millionaire».

Dans på togstasjon
I musikkvideoen ser vi Pussycat Dolls i ekte Bollywood-stil. En scene i videoen viser en overfylt plass der alle pusekattene har på seg indiske klær og fremfører en eksotisk dans. Denne dansesekvensen er identisk med en av scenene i filmen «Slumdog Millionaire».

Opprinnelig indisk
Sangen «Jai Ho» er opprinnelig en indisk sang utført av de indiske sangerne Sukhwinder Singh og A. R. Rahman til den populære filmens soundtrack.

Nå er denne rytmefylte låten innspilt på nytt av Pussycat Dolls med engelsk tekst og Nicoles stemme som ledende vokal.

- Spirituelt oppløftende
Nicole Scherzinger forteller at hun synes det er en ære å få ta del i det suksessfulle prosjektet «Slumdog Millionaire»:

- Det er en ære å få muligheten til å samarbeide med A.R. Rahman og være en del av «Slumdog Millionaire»-prosjektet, forteller Nicole og legger til:

- Filmen, historien og musikken er en gave og veldig spirituelt oppløftende for meg... Jeg håper og ber om at «Slumdog Millionaire», og min versjon av «Jai Ho», berører og forbinder mennesker rundt om i verden.

Det er Thomas Kloss som har filmet videoen som ble spilt inn på Vienna togstasjon. I tillegg gjør artisten A.R. Rahman en gjesteopptreden i jentenes ferske video.

Se «behind the scenes»-video med Pussycat Dolls her:

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere