*Nettavisen* Nyheter.

Sexy stjerner over 40

Foto: Scanpix

Det er lenge siden 40-årsdagen var de vakre stjernenes store skrekk. I dag er de hotteste og mest sexy stjernene over 40. Sjekk selv.

14.06.05 15:24

(SIDE2): Blant stjernene som har rundet den magiske bursdagen er Liz Hurley. Hennes skuespillerkarriere er ikke til å rope hurra for, men til gjengjeld holder hun koken som modell.

Sky News påpeker at moteikoner slipper unna med stadig høyere alder. Som «Sex og Singelliv»-stjernene Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall. Sistnevnte er 48 år gammel og blir stadig mer beundret blant Hollywood-stjernene.

For skuespillere som har slitt med å holde seg selv og sine karrierer varme kan det være en fordel å være 40 år. Brooke Shields, Demi Moore og Teri Hatcher gjorde comeback etter at de rundet 40 - og de ser mer sexy ut enn noensinne.

Demi Moore beviser til og med at voksne damer har draget på hete mannfolk. 42-åringen er sammen med 27 år gamle Ashton Kutcher, en av Hollywoods mest ettertraktede menn.

Men det er ikke bare kvinnelige stjerner som edles mer enn de eldes. På mannesiden har vi George Clooney, Brad Pitt, Keanu Reeves, Tom Cruise og Johnny Depp.

Nedenfor ser du bilder av stjerner som har rundet de 40 og holder seg godt:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag