RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexy styling i 2008

Sist oppdatert:
Legg for Guds skyld ikke kajalen og den røde leppestiften på hylla. Til våren er alt lov.

(SIDE2): Hva blir det heteste på stylingfronten til våren? Bli oppdatert i Side2s guide til den mest sexy stylingen i 2008.

Se stort bildespesial lenger ned

Rosa, rosa, rosa
Neste sesong vil vi trolig se enda mer rosa innslag i stylingen din. Louis Vuitton elsker knallrosa lepper, mens Hermes og Gucci går for svakt rosa.

Sotet
De sotete øyene er like aktuelle nå til våren som det har vært gjennom hele vinteren. Versace elsker sotete øyne, og kjører gjerne på også med solpudder, akkurat som designeren selv, Donatella Versace.

Knallrødt
Chanel holder fortsatt en knapp på knallrøde lepper til våren og sommeren, men Christian Dior er mest vågal. Designeren kjører på med både knallrøde lepper og sotete øyne. Kanskje ikke akkurat det Side2 vil anbefale...

Stort tupert hår
Roberto Cavalli viser sesongens kanskje største hår - stort og tupert, som bestemor. Det store håret matcher designerens sotete øyne og bestemorskjoler - en kul og annerledes look.

Naturlig
Chloe, Burberry og Stella McCartney vil ha sine modeller mest mulig naturlige. Nøkkelordet er no makeup makeup - smink deg til vakker hud, uten at det synes.

Langt hår og midtskill
Chloe har lagt sin elsk på 70-tallet, og kjører på med midtskill og sotete øyne.

Blek
Chloe bryr seg ikke om det er sommer eller vinter, og sminker derfor ikke modellene i solbrun hud til catwalken for våren og sommeren 2008. Blekt hud er derfor den helt riktige stylingen hos Marc Jacobs modeller for Louis Vuitton 2008.

Hårknute på toppen
Hermes og Moschino er ikke snaue når det kommer til håret. Til våren vil de at vi alle skal samle det lange håret i en stor ball på toppen. Se bare selv i bildespesialet lenger ned.

Fargerike øyeskygger
Dries Van Noten tør det ingen andre gjør - å sminke modellene med fargerike øyeskygger. De heteste fargene er blått, grønt og rosa.

Rocka
Anna Sui er vårens mest rocka innslag. Kanskje Avril Lavigne var forut for sin tid, med rosa striper i håret? Se bildene lenger ned.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere