RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexy superhelter på vei

For fans av superhelter er det gode tider framover. Den mest sexy av dem alle har fått egen film, og vi snakker ikke om Halle Berrys Catwoman... og ikke nok med det: Superman, Batman og mange flere kommer også.

Batman

Batman blir filmatisert med Christian Bale i hovedrollen. På hjemmesiden kan du se bilder av Batmans heftige bil. Michael Caine spiller Alfred, og rollelisten ellers består av folk som Rutger Hauer, Morgan Freeman, Liam Neeson, Katie Holmes og Gary Oldman.

Blade

Det kommer en siste Blade-film i løpet av året, og etter all sansnynlighet dør mister Snipes i denne. Spesielt siden hans kvinnelige ko-vampyrdreper skal få sin egen film etterhvert.

Constantine

Den superaktige detektiven John Constantine som har vært i helvete og tilbake skal spilles av treplanken Keanu Reeves. Rachel Weizz skal spille i filmen også, som vi selvfølgelig mener burde hett Hellblazer, slik som tegneserien....

Elektra

Siden Ben Affleck har sagt njenanei til en ny DareDevil blir det Jennifer Garner som må følge opp med Elektra. Ikke at det gjør oss noe. At den mest sexy dama på TV skal spille den mest sexy dama i tegneserien i en hel film er faktisk helt OK. Regissøren er en gammel X-files-mann, så kanskje det blir litt Alias-Elektra?

Fantastic Four

De sa det ikke kunne gjøres, men de gjorde det... eller noe slikt... De skriver fortsatt manus, men det kan jo fort bli noe... eller?

Ghost Rider

Okei, kanskje ingen superhelt... men supert uansett. Nicolas Cage ble aldri Supermann så nå er han heller den demoniske sykkelhelten Johnny Blaze. Hehe...

The Incredibles

Dette er jo superhelter du ikke kjenner fra før, men betyr det noe? Pixar kan sakene sine (jepp, de med Finding Nemo)

Andre:

Hulk 2 skal visstnok være på veg, X-men 3 kommer i 2006, Wolwerine får kanskje egen film, The Punisher kom akkurat ut i USA og Spider-Man 2 kommer til sommeren... og nei, vi har ikke glemt Halle Berry i Catwoman.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere