*Nettavisen* Nyheter.

Shala-dobbel mot Lørenskog

VALLHALL (vif-fotball.no): Junior-tap tross årsbeste i 25 minutter.

Vålerenga tapte 2-3 mot Lørenskog på bortebane onsdag kveld. Trener Raymond Mikkelsen var likevel relativt fornøyd etter kampen.

- Vi presterte årsbeste de første 25 minuttene. Relasjonene satt veldig bra og vi rundspilte Lørenskog. Utfordringen vår blir å få de gode periodene til å vare lenger, sier han til vif-fotball.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fortjent VIF-ledelse
Vålerenga tok fortjent ledelsen mot Lørenskog da Bardh Shala fant nettmaskene etter snaue halvtimen, men samtidig mistet VIF-juniorene det markante overtaket de hadde hatt på hjemmelaget. Lørenskog kom mer med i kampen og utliknet til 1-1 på straffespark to minutter før pause.

Ti minutter ut i andreomgang tok hjemmelaget ledelsen 2-1.

- Det var en billig scoring, men spillet tippet frem og tilbake og det var litt Hawaii-fotball i perioder. Vi klarte imidlertid å slå tilbake da Bardh Shala klinket inn en kjempescoring ti minutter etter baklengsmålet, forteller Mikkelsen.

Mye å bygge videre på
Vålerenga øynet håp, men i stedet var det Lørenskog som scoret kampens siste mål da de lurte inn 3-2 etter 72 minutter.

- Det er klart det er skuffende å tape, men vi tar med oss det positive i dag. De gode periodene våre var veldig gode i dag og de skal vi bygge videre på i tiden som kommer.

Etter to scoringer er det naturlig å trekke frem Bardh Shala etter Lørenskog-kampen.

- Bardh var god og samspillet med Anders Lie på topp begynner å sitte. I tillegg vil jeg trekke frem Mikael Johansen som har hatt en stigende formkurve i høst. Han var god igjen i dag.

Lørenskog – Vålerenga 3-2 (1-1)

Mål: 0-1 Bardh Shala (29), 1-1 Lørenskog (43), 2-1 Lørenskog (55), 2-2 Bardh Shala (64), 3-2 Lørenskog (73)

Vålerengas lag: Kristian Krohn Holm – Fredrik Thapper, Stian Eriksen, Emilio Garcia, Joakim Eyde (Kent Brekke Jensen fra 45) – Mikael Johansen (Savas Tirit fra 63), Nikolai Djupesland, Andreas Aanesrud, Prince Mambouana (Mohammed Ali Darrazi fra 45) – Anders Lie, Bardh Shala

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag