RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Shåresh-dobbel mot Moelven

Sist oppdatert:
Innbytterne sikret premiere-seier.

Vålerenga lå under 0-1 til pause mot Moelven i Vallhall lørdag ettermiddag, men snudde kampen etter pause og vant til slutt fortjent 4-2 etter scoringer av Shåresh Ahmadi (2), Riki Alba og Ahmed El-Amrani. Men om andreomgang var solid, var det lite som fungerte før pause.

- Det er ingen unnskyldning, men det er fire måneder siden sist disse gutta spilte en kamp. Det merket vi veldig godt i førsteomgang. Vi gjorde mange individuelle pasnings- og mottaksfeil og gutta fant ikke rollene sine, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Vi ville gå ut å dominere kampen, men det klarte vi ikke i det hele tatt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Back to basic

Moelven kunne dermed gå til pause med 1-0-ledelse, en ledelse de doblet fem minutter ut i andreomgang.

- Førsteomgang var ikke bra i det hele tatt. I pausa ble vi enige om at vi måtte gå litt "back to basic". Vi måtte fokusere på det enkle og ta trygge valg. Vi fikk luket bort en del pasningsfeil og gutta løste rollene sine bedre, forteller Olsen.

- Vi traff bedre med det meste vi foretok oss etter pause og hadde noen fabelaktige angrep som førte til scoringer.

Innbytter Shåresh Ahmadi scoret Vålerengas første mål med en kontant heading i krysset før Ahmed El-Amrani utliknet til 2-2 fra straffemerket etter at en Moelven-spiller stoppet et Riki Alba-innlegg med hånden. Alba sørget deretter for VIF-ledelse da han headet El-Amranis presise innelgg i lengste hjørne. Ti minutter før slutt fastsatte Shåresh Ahmadi sluttresultatet til 4-2.

- Alt i alt en ok start på treningskampsesongen, men heller ikke noe mer. Vi har veldig mye å gå på. Vi har trent mye på små flater i vinter og merker at vi trenger mer trening 11 mot 11.

- Vi er langt fra der vi ønsker å være, men vi vant i hvert fall kampen og det er viktig. I fjor hadde vi tapt en kamp som denne. Vi ønsker å spille som a-laget, men vi har et veldig ungt lag og det tar tid før spillesystemet sitter skikkelig.

Se bilder fra kampen her

Gode innbyttere

Olsen trekker frem to innbyttere som dagens VIF-gutter.

- Riki Alba og tomålsscorere Shåresh Ahmadi hadde veldig positve innhopp. De var gode og bevegelige og viste full innsats hele tiden. Dessuten tegnet begge seg på scoringslista.

Se alle målene på VIF TV

Vålerenga rek - Moelven A 4-2 (0-1)
Vallhall arena - 200 tilskuere

Mål: 0-1 Moelven (5), 0-2 Moelven (50), 1-2 Shåresh Ahmadi (52), 2-2 Ahmed El-Amrani (str. 76), 3-2 Riki Alba (78), 4-2 Shåresh Ahmadi (80)

Gult kort: Kamer Qaka

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn (Gard Aarvik fra 45) - Nikolai Næss, Marcus Kveen, Victor Johansen, Deniz Payazil (Mathias Homen fra 45) - Ole Sandnes (Shola Akiniemi fra 70), Kamer Qaka, Ghayas Zaid - Chuma Anene (Riki Alba fra 45), Sidoine Oussou (Shåresh Ahmadi fra 45), Ahmed El-Amrani (Monir Ben Mossa fra 82)

Statistikk 2011

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere