*Nettavisen* Nyheter.

Sharifs dekksentereiendom solgt på tvangssalg

Forsvarlig: Selv om høyeste bud ble under prisantydningen på 85 millioner kroner, mener Lundin det er forsvarlig å avslutte salget.

Forsvarlig: Selv om høyeste bud ble under prisantydningen på 85 millioner kroner, mener Lundin det er forsvarlig å avslutte salget.

Budrunden på Sharifs dekksentereiendom endte på 74 millioner kroner.

31.03.15 14:28

(RB.NO): Det er advokat Christian Lundin som har stått for gjennomføringen av tvangssalget av den gjeldstyngede eiendommen.

– Det har vært stor interesse for eiendommen og det endte med en reell budrunde mellom fire interessenter, sier advokaten som nå har oversendt budet til tingretten for stadfestelse, til Romerikes Blad.

Flere med pant i eiendommen

Det er dekk-kjendisen Tommy Sharif, gjennom et av sine selskaper, som har stått som eier av eiendommen inntil den nå er solgt.

Flere långivere har pant i eiendommen. Salgssummen gir ikke full dekning til alle.

Klikk på bildet for å forstørre.

Dekk-kjendisen Tommy Sharif, har gjennom et av sine selskaper, stått som eier av eiendommen inntil den nå er solgt. Foto: Tvnorge

– Salget innebærer at Eiendomskreditt får full dekning for sitt pant på drøyt 60 millioner kroner, mens Sparebanken Øst som begjærte tvangssalget, får delvis dekning for sitt pant på 20 millioner. DNBs pant på 6,5 millioner kroner får ingen inndekning.

Kjøper foreløpig ukjent

Hvem som kjøper eiendommen blir gjort kjent etter tingrettens stadfestelse av høyeste bud.

Les flere saker fra Romerikes Blad her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.