RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sharon Stone bannlyst

Sist oppdatert:
Kineserne reagerer kraftig på Sharon Stones uttalelse om at jordskjelvet i landet var karma.

(SIDE2): Det var under filmfestivalen i Cannes at Sharon Stone kom med kommentarene som nå vekker kraftige reaksjoner. Til kinesiske medier uttalte hun at hun tror det er en sammenheng mellom jordskjelvet i Kina den 12. mai og forholdet mellom den kinesiske regjering og Tibet, melder CNN.

- Og alt dette med jordskjelvet fikk meg til å tenke: Er dette karma, når du er slem mot andre så skjer det forferdelige ting med deg?, sa hun blant annet.

BAKRGUNN: Sharon Stone: - Jordskjelvet i Kina var karma

Stones uttalelser har fått Ng See-Yuen, mannen bak en av Kinas største kinokjeder, UME Cineplex til å reagere. Hollywood-skuespillerens kommentar blir kalt upassende og Ng See-Yuen har nå forbudt alle sine kinoer å vise filmer med Stone.

Skuespilleren er aktuell med to filmer i 2008 «The Year of Getting to Know Us» og «Five Dollars a Day», men disse blir trolig ikke vist på den store kinesiske kinokjeden.

Katastrofen
Kinesiske myndigheter har oppjustert tallene på omkomne etter jordskjelvet til 65.080. Men myndighetene frykter at dette tallet vil stige ytterligere fordi 23.000 mennesker er fortsatt savnet i den jordskjelvrammede provinsen Sichuan.

Mer enn 360.000 mennesker ble skadd i katastrofen. Jordskjelvet som skjedde 12. mai er det verste skjelvet i Kina på flere tiår og ble målt til 7,9 på Ricthers skala.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!


Sjekk de nye premiene i Side2s underholdningsquiz.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere