RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Shelton til Tyrkia

Sist oppdatert:
Luton Shelton forlater Vålerenga.

Vålerenga har blitt enige med den tyriske klubben Karabükspor om en overgang for angrepsspilleren Luton Shelton. Shelton knytter seg til sin nye klubb med umiddelbar virkning.

- Luton var på utgående kontrakt med oss her i Vålerenga, og ved å selge han nå sikrer vi oss økonomisk kompensasjon for han, forklarer sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

Shelton har spilt alle kamper han har vært tilgjengelig for i årets sesong, og Haakonsen forteller at Vålerenga ser etter nye spillere.

- Vi ser alltid etter spillere som kan forsterke oss, og det ville vi også gjort uavhengig av denne overgangen, sier Haakonsen.

Shelton kom til Vålerenga sommeren 2008, men slet med å finne seg til rette både i Oslo og med å få spilletid. Dermed ble han utlånt til Aalborg i vårsesongen 2009. Etter returen til Vålerenga gikk det bedre for Shelton, og spesielt i 2010-sesongen var han en viktig bidragsyter for et Vålerenga i stor medgang. Hele 12 Tippeligascoringer ble det på Shelton den sesongen, åtte av de etter sommerpausen.

I år står Shelton med en scoring i cupen og en målgivende pasning i Tippeligaen for Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere