RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Shelton ubeseiret i Gold Cup

Sist oppdatert:
Jamaica har kvalifisert seg til kvartfinale i CONCACAF Gold Cup.

Jamaica, med Vålerenga-spiller Luton Shelton på laget, har kvalifisert seg til kvartfinalen i CONCACAF Gold Cup som spilles i USA.

Natt til tirsdag, norsk tid, vant Jamaica 1-0 over Honduras etter scoring av Ryan Johnson, og er dermed ubeseiret så langt i turneringen. Shelton spilte syv minutter som innbytter, etter å ha startet begge de to foregående kampene. Jamaica hadde sikret kvartfinaleplassen før nattens oppgjør.

Hirschfeld trenger seier

Canada spiller mot ubeseirede Panama i sin siste kamp i gruppespillet natt til onsdag norsk tid. Panama overrasket alle ved å slå vertsnasjonen USA 2-1 i forrige kamp, og Canada slo Guadeloupe 1-0 i sin andre kamp, etter å ha tapt 0-2 mot USA i første kamp. Mot Guadeloupe var Hirschfeld benket til fordel for Milan Borjan. Dermed trenger sannsynligvis Canada en seier for å sikre seg plass i kvartfinalen. I Gold Cup går de to beste i hver av de tre gruppene og de to beste treerlagene videre til kvartfinale.

Med uavgjort, vil de tredjeplasserte lagene i gruppe A og B gå foran Canada på målforskjell. USA møter Guadeloupe, og det er forventet at vertsnasjonen vinner den kampen enkelt. Om Canada ryker ut vil Hirschfeld returnere til Oslo ganske snart og vil kunne være aktuell for spill i søndagens Tippeligaoppgjør mot Sarpsborg 08.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere