RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Shiloh og Zahara på shopping

PÅ SHOPPING: Shiloh og Zahara var alene med mamma Angelina i New York.
PÅ SHOPPING: Shiloh og Zahara var alene med mamma Angelina i New York. (Splash/All Over Press)
Angelina Jolie tok med seg døtrene på handletur.

(SIDE2): De er blitt ganske så store, Angelina Jolie og Brad Pitts døtre Zahara (4) og Shiloh (2). I matchende tights og med en liten hvit kurv hver så de supersøte ut der de holdt sin superstjernemamma i hånden på shopping i New York.

Shiloh hadde på seg en grønn dobbeltspent kort jakke som matchet mammas, mens Zahara hadde en kremhvit kabelstrikket jakke med hette på.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Alenetid
Angelina Jolie (33) skal ha latt de resterende fire barna bli igjen hjemme, og bare nyte en dag med shopping og kos i New York med sine jenter.

Filmstjernen, som her hjemme er aktuell med filmen «Changeling», har tidligere uttalt at det er viktig for henne og Brad at de får tid alene med hver av barna i løpet av dagen - noe som kan være litt av en utfordring med seks barn. Nå ble det iallfall litt kos med de to største jentene.

Par skal visstnok igjen gå med planer om å adoptere en liten gutt fra Burma - det blir med andre ord det sjuende barnet i familien. I sommer fikk Brad Pitt (46) og Angelina tvillingene Knox León og Vivienne Marcheline, og ferske bilder av dem viser at de som Shiloh ligner på begge sine foreldre.

Les også:Se så like de er

Leilighet i byen?
Angelina og Brad Pitt (46) er etter sigende på utkikk etter leilighet i byen, og det i det beste strøket på Upper West Side. Noen spekulerer i om det er en leilighet til seksbarnsforeldrene, eller om leiligheten er ment til et filmopptak.

Jolie-Pitt er uansett på vei til Long Island utenfor storbyen der de har leid et stort hus hvor de skal oppholde seg mens Angelina er i gang med en ny filminnspilling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere