RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Shop til sommeren her

Sist oppdatert:
I TV 2 Shop finner du produkter til vårens regnværsdager og sommerferiens solskinn.

(SIDE2/TV2.NO): I TV 2 Shop representeres mange av TV 2 gruppens programmer og konsepter.

Klikk her for å besøke butikken.

Her kommer denne ukens anbefalinger:

Elias t-skjorte
Solen steker og sommeren er like om hjørnet. Kjenner du noen krabater som har redningsskøyta Elias som favoritt? I så fall er denne t-skjorten perfekt for sommerens lek og utflukter.

Elias badehåndkle
Et must for alle småkrabater på stranden!

Famous topp
Denne stilige toppen tilfører litt glam og glitter til hverdagen. Dorthe har den, du så det kanskje under isdansprøvene?

ME topp
ME er TV 2s nettsamfunn hvor du møter kjente fjes fra TV 2 i tillegg til over 30 000 andre brukere. T-skjorten har den stilige logoen og en dæsj glitter på brystet.

Elias spillet
PC spillet basert på TV serien er lansert. Du finner «Operasjon Lunvik» i den helt egne Elias kategorien i TV 2 Shop.

Friends
Det begynner å bli en stund siden vi tok farvel med vennegjengen i New York. I TV 2 Shop finner du alle episodene, fordelt på 10 DVD-er. Gjør klart til et maraton.

Byggmester Bob
Dette er en populær byggmester blant barna. Vi kan friste med lydboken «Bob på jobb» som inneholder både lydbok og historiebok med tekst og illustrasjoner.

Rikets røst
Otto Jespersens program «Rikets røst» ble fort en favoritt hos mange med sitt humoristiske motto: «Nyhetsprogrammet som aldri sjekker fakta». På denne DVD-en får du høydepunktene fra sesong 1 - 3.

Frustrerte Fruer
Sesong 3 av denne serien ruller nå over TV skjermen hver tirsdag. Er du som meg at du ikke husker helt hvordan det startet i sesong 1 eller hva som skjedde mellom Mike og Susan i sesong 2? Vel, du får begge sesongene i TV 2 Shop slik at du kan gjenoppleve hele dramaet.

Reisebag
Sommeren er den store reisesesongen. Du er kanskje en av dem som skal på sommerferie snart? TV 2s reisebag er det perfekte reisefølget, både stilig og praktisk.

I TV 2 Shop handler du trygt og enkelt, og du vil alltid finne spennende produkter fra serier og programmer du kjenner igjen fra TV kanalen.

Klikk her for å handle

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere