*Nettavisen* Nyheter.

Shopping som sier sex

Kvinner vil heller shoppe enn å ha sex. Her er luksusshoppingen som må være orgastisk.

04.04.08 07:49

Klikk på bildet for å forstørre.

(Lxus.no) Undersøkelser har vist at kvinner mye heller vil shoppe enn å ha sex. Selv om enkelte kan hevde at det er en sannhet med mange modifikasjoner, så er det ingen tvil om at shopping på de fem stedene vi presenterer her sannsynligvis kan være det. Så lenge du har råd.

WAFI, Dubai
Denne pyramidekopien av et shopping-Nirvana ser for det første ut som en drøm. For det andre kan du handle merker som Chanel, Escada og håndsydde sko samtidig som du spiser noe av den råeste gourmetmaten du kan finne. Hvis det skulle bli for mye kan du ta en flaske med Voss-vann (dyrt importert) og slappe av i spaet du finner inne i senteret.

Her er Wafis hjemmeside

Fifth Avenue, New York
Du finner mye forskjellig på Fifth Avenue, men det er den shoppinggaten som har den dyreste leieprisen per kvadratmeter (rundt 150.000 kr per kvadratmeter i året). Det betyr at butikkene du finner der er av en klasse du ikke finner så mange andre steder. Du kan ta en tur til Saks, Louis Vuitton, Gucci, Cartier, Versace, Bergdorf Goodman, Kenneth Cole eller Takashimaya. Ta med kredittkortet.

Se et shoppingkart for Fifth Avenue her

Triangle D'or, Paris
Det er mange gode og dyre butikker som kan tilfredsstille de fleste behov i Paris, men vi vil samtidig anbefale at man på alle gode shoppingturer også tar med seg et godt måltid. I Paris bør man derfor på sin luksusshopping-tur ta en middag på Alain Passard - som tilfeldigvis også har den dyreste menyen i Europa. Triangle D'or består av Avenue Montaigne, Avenue George V og Rue François 1er. Her finner du ALLE merkene du leter etter. I hvert fall hvis du leter etter dyre nok merker.

Les mer om Triangle D'or her.

Pacific Place, Hong Kong
Det er muligens å se på som litt billig å ta turen til Hong Kong for å luksusshoppe. Her er faktisk de dyre merkene litt billigere enn for eksempel i New York eller Paris. Ikke la det ødelegge. På shoppingsenteret Pacific Place kan du finne det meste av merker. Skulle det også føles som om man ikke får brukt nok kan man jo ta overnattingen på dette hotellet - som riktignok ikke åpner før i 2009, men noe sier oss at toppetasjen ikke er billig.

Her finner du Pacific Place på nett

Asprey, London
Her kjøpte visstnok Charles sin forlovelsesring til Diana. Du kan også finne andre smådyre ting her. Ryktene sier at de har et av de aller dyreste Backgammonspillene du kan få tak iblant annet. Kanskje ikke så rart siden hele spillet er kledd i rødt skinn...

Her finner du Asprey på nett

PS! i 2008 vil DLF Emporio åpne i Delhi. Armani, Versace, Hugo Boss, Christian Dior og Louis Vuitton er noen av butikkene du vil finne der. Det er også mulig å kjøpe leilighet i senteret...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.