RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Side2 elsker ...

(H&M)
Sist oppdatert:
H&M gir deg en smakebit på høstens nye plagg - og vi har funnet våre jakkefavoritter.

(SIDE2): H&M lanserer i disse dager sine nyeste plagg for høsten 2011 - og Side2 kan nesten ikke vente til plaggene kommer i butikkene. Derfor gir vi deg nå en smakebit på noen av nyhetene som kommer i butikk fra august til november.

SE NYHETENE I BILDEKARUSELLEN LENGER NED

Tomatrød blazer
Side2s absolutte favoritt er den tomatfargete blazeren, som dessverre ikke er i salg før i november. Rødt blir trolig en av høstens største motefarge, og nyansen tomatrødt har et hint av oransje i seg. Derfor gir denne rødfargen et varmere inntrykk enn mange av de andre røde nyansene. Dette er en varm og fin rødfarge, som passer perfekt til vinterbleke nordmenn.

Cape i burgunder
Capen blir trolig stor høsten 2011, og passer perfekt til sesongens hippe slengbukser. 70-tallet preger motebildet, og capen gjør sitt store inntog sammen med ponchoen. Skal vi tro trendsetterne og verdens ledende designere skal du helst satse på den diamantformete capen i høst.

Naturfarget poncho
Du vil ikke unngå å se ponchoene i høst. De største kleskjedene har laget sine versjoner av hat eller elsk-plagget, og snart vil vi se ponchoene i forskjellige farger og mønstre. Liker du det enkelt, er kanskje denne naturfarget ponchokåpen fra H&M noe for deg.

SE ALLE DE DEILIGE HØSTPLAGGENE HER:

4438

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere