Gå til sidens hovedinnhold

Side2 elsker stilen til...

... Russell Brand.

(SIDE2): Få kan kle seg like kult, trendy, rocka, sexy og hot som Russell Brand. Uansett hva han tar på seg blir det kult. Bli inspirert i Side2s hyllest til briten her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

Ingen rockestjerne
Han ser mer ut som en rockestjerne enn noe annet, men Russell Brand er en engelsk standupkomiker, skribent og programleder i radio og tv. Likevel er han lidenskapelig opptatt av klær og elsker rockestilen, som er veldig riktig akkurat nå.

Brand får mye skryt for sin stil, og selv beskriver han stilen som «S&M Willy Wonka». Blant Russells «må ha»-plagg finner vi den åletrange jeansen, rocka boots, singleter, store vide og lange gensere, pilotbriller, en stor lue og den svarte skinnjakka. Favorittfargene til standupkomikeren er definitivt sort og grått, og for å få den riktig rocka looken kjører han gjerne på med hullete klær.

I høst kler han seg også gjerne i nagler og paljetter.

Skjeggete trend
Med den rocka trenden har også helskjegg igjen blitt en hit, og Russell har også selvfølgelig skaffet seg sesongens mest trendy styling. Plutselig skal neste alle menn ha skjegg, og ja, vi kvinner synes det er dødssexy.

Andre kjendiser som nå har spart til helskjegg er blant annet Antonio Banderas, Colin Farrell, Sean Penn, Dustin Hoffman, Hugh Jackman, Hugh Laurie, Jack Osbourne, Keanu Reeves, Rhys Ifans og Russell Crowe.

Men Russell Brand er uten tvil den heteste av dem alle...

Se de skjeggete stjernene her

Digger du Russell Brands kule stil? Stjel stilen på bildene her!

2424

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger