RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Side2 om stjernenes antrekk

Sist oppdatert:
vI har gitt terningkast på stjernenes kjoler.

(SIDE2:) Den årlige prisutdelingen World Music Awards tok plass i Monte Carlo i Monaco i helgen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Vert-forvirring
Egentlig skulle Lindsay Lohan være vertinne for festlighetene, men ble dumpet i siste sekund fordi sjefene ikke trodde hun kunne gjennomføre jobben. The Mirror og Side2 meldte at Denise Richards ble gitt jobben, men det var Frustrerte Fruer-kjekkasen Jesse Metcalfe som til slutt dukket opp på scenen i Monaco.

Vant to priser
Den britiske sangeren Leona Lewis vant to priser: beste kvinnelige popartist og beste nye artist. Det samme gjorde Kid Rock, som gikk hjem med prisene for beste mannlige popartist, og beste rock-/popartist.

Beste DJ ble franske DJ Lauren Wolf, og prisen for største internettartist gikk til Akon.

Varierende antrekk
Beyonce Knowles pleier stort sett å kle seg flott, med glamorøs styling og lekre antrekk. Hun må ha hatt en dårlig dag, eller glemt å gå til innkjøp av ny garderobe etter at hun la på seg ti kilo for en filmrolle, for ingen av de to antrekkene her så ut til å passe, og kvalifiserte dermed kun til terningkast to.

En som derimot hadde fått det helt til var Alicia Keys, som stilte i enkle men stilige, velpassende kreasjoner med gode snitt, med smakfull makeup og myke krøller. Hun fikk en sekser av Side2.

SOLANGE KNOWLES

Beyonces lillesøster Solange Knowles (22) ankom scenen med fargeglade sko, et kort svart skjørt med sølvpaljetter og en svart jakke med pelskrage over en hvit topp med blonder og sølv. Med så lange bein som Solange er det fint med kort skjørt, og vi liker kombinasjonen svart/hvitt.

Beyonce burde låne søsterens frisør, for krøllene rammet in ansiktet og myknet opp hele antrekket.

De svarte platåskoene Solange har på seg til den hvite fjærkjolen er helt fantastiske, og vi ønsker oss en sånn ring. Kjolen i tyll og fjær hadde fortjent en sekser om den bare hadde vært stroppeløs. På grunn av den udelikate brystdelen på denne kjolen får Solange «bare» en femmer totalt for disse antrekkene.

Les: Madcon blant Beyonce og Alicia

ESTELLE

Estelle (28) stilte i en skinnende blå kreasjon som ikke gjorde så veldig mye for henne annet enn muligens å tiltrekke seg fotografenes oppmerksomhet.

Det så litt ut som om hun hadde surret seg inn i et laken, og det var nok ikke et heldig valg. Estelle ville nok fått terningkast to dersom hun ikke hadde skiftet. Heldigvis var hun heldigere med kjole nummer to, og denne trakk terningkastet opp til fire.

Kjoleskjørtet var en eneste stor knute av tyll, og passet perfekt til Estelle, som også hadde fått på seg litt mer makeup da hun skiftet til denne, noe som var en utmerket idé. Lilla fløyelssko med store bronsedetaljer var også et godt valg. Lilla neglelakk på tærne var fint her, i motsetning til det mer vågale fargevalget på manikyren. Med svarte tights var antrekket komplett, og Estelle strålte med prisen sin for beste nykommer innen R&B.

Les: Lohan dumpet

MICHELLE WILLIAMS

Michelle Williams (28) var superelegant i vakker kjole med aventurinesteiner.

Aventurine skal etter sigende bringe lykke, og normalt ville man vel kanskje bare smykke seg med en enkelt stein rundt halsen eller på en ring.

Michelle hadde tatt den helt ut ved å besmykke store deler av kjolen sin med steinene.

Eks-Destiny's Child stjernen kom nylig ut med sitt tredje soloalbum.

Aventurinesteinene, snittet på kjolen og den enkle hårsveisen fortjener en sekser.

Les: - Jeg vil bli vidunderkvinnen

KATE RYAN

Belgiske Kate Ryan (28) opptrådte i en ultrakort kjole med sølvpaljetter og en gjennomsiktig posearm. Dette var et risikabelt valg som gikk veldig bra, takket være Kates svelte kropp og perfekte, brune ben. Det var nok bena hun hadde lyst til å vise fram, og ikke trusa, men Side2 velger å tro at trusa bare synes her fordi Kate strekker armen i været.

Den grå kjolen er en drøm av tweed, blonder og skinn, og skoene er til å dø for. Side2 vil ha dette antrekket! Men Kate har tatt litt av med diamantbruken her - det er ikke nødvendig med diamantøredobber, -halskjede, -armbånd og -ring på en gang.

Grunnen til at Kate Ryan ikke kommer helt opp denne gangen er posearmen på sølvkjolen. Hadde det ikke vært for den ville hun fått en klar sekser.

Les: - Jeg venter barn igjen

SOPHIE ELLIS BEXTOR

Sophie Ellis Bextor (29) stilte i en helt nydelig kjole med vakre blondedetaljer. Den flommende silkekjolen hadde perfekt lengde, og steindetaljene i de svarte blondedetaljene sto godt til Sophies vakre øyne.

Sophie får pluss for rosa clutch.

Makeupen var det heller ikke mye å utsette på, bortsett fra at pastellblå og rosa øyenskygge med glitter nok hører mer hjemme om sommeren enn i november. Leppestift i korall var også litt feil for denne årstiden. Men Sophie får ikke minus for dette fordi det likevel så veldig pent ut på henne, og var ikke overdrevet.

Derimot får Sophie bitte litt minus på grunn av fargevalg på hele ensemblet under ett. Når du er så blek som Sophie Ellis Bextor - som er vakkert og alle burde være så bleke om vinteren! - så kan man ikke ha på gusje-gulgrønn kjole. Men Sophie får en femmer fordi hun er vakker og hadde valgt en fantastisk kjole, gusje-gulgrønn eller ei.

Les: Madcon med milliardopptreden

BEYONCE KNOWLES

Beyonce (27) får bare to poeng fordi hun ikke har tatt hensyn til sin nye kropp når hun har kledt på seg. Fargevalg og stil har Side2 ingen ting å utsette på, ei heller bronseskoene, som er helt fantastiske. Vi kunne også godt tenke oss den tightsen, men da ville vi hatt en lengre topp over.

Ikke alle kler tights, og Beyonce er for tiden en av dem som ikke gjør det.

Den uniformsinspirerte vesten med dusker og gulldetaljer er lekker, men den hvite rysjeblusen med sjørøverermer får antrekket til å se ut som et karnevalskostyme.

Håret ser ikke ut. Klarte hun ikke å velge mellom krøller og rett hår? Krepp er ikke så kult på en 27-åring.

Den grå kjolen er enkel og helt grei - kanskje litt for enkel med det uglamorøse håret. Her kunne Beyonce med fordel lagt til en ring eller et halskjede. Hun får også minus for å mose sammen brystene på udelikat vis.

Les: Stjernenes egentlige navn

ALICIA KEYS

Alicia Keys (28) strålte med vakre, løse krøller i midtskill, og en fantastisk svart kjole med rysjedetaljer og pent snitt. Hun kunne med fordel ha beholdt denne kjolen på hele kvelden, men valgte isteden å opptre i den, mens hun resten av festen var å se i en lilla kreasjon.

Den lilla kjolen satt ikke like fint som den svarte, men den var lang og fotsid med lekker tyngde og fine detaljer.

Alicia får også pluss for nydelig, enkel makeup, rosa clutch og god smykkebruk. Det er penest å droppe halskjede ved bruk av stroppeløs kjole - isteden har Alicia på en diger cocktailring og enkle bangles.

Les: Uventet comeback

ANASTASIA

Det ser ut til at Anastasia (40) er i god form, men ingen av disse kjolene fremhever det. Begge har helt feil lengde, og får bena hennes til å se tykke og korte ut.

Dette er veldig uheldig siden begge kjolene har fine snitt ellers, da spesielt den soppfargede.

Den svarte og hvite kjolen får Anastasia til å se bumsete ut, selv om hun nok egentlig ikke er det.

Kombinasjonen perlekjede og diamanter var hun heller ikke så heldig med, her hadde det holdt lenge med ett halskjede. Men makeupen og håret er nydelig!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere