Side2 tester H&M-moten

FUKSIA: Camilla og Elisabeth fra Side2 testet ut klærne signert Matthew Williamson for H&M.

FUKSIA: Camilla og Elisabeth fra Side2 testet ut klærne signert Matthew Williamson for H&M. Foto: (Side2)

Stjernefavoritten Matthew Williamson designer for Hennes & Mauritz. Vi prøvde plaggene.

22.04.09 12:13

(SIDE2): Side2 fant sine favoritter blant den eksklusive designerkolleksjonen som slippes i noen utvalgte H&M-butikker her i landet torsdag denne uken.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Påfulg-favoritt
Side2s kjendisreporter Elisabeth Norheim (36) og hoffreporter Camilla Flaatten (29) bestemte seg for å ta en titt på den kommende kolleksjonen - og fant noen favorittplagg.

Side2 besøker H&Ms lokaler i Oslo for å teste ut klærne som bare timer etterpå skal på utstillingen i butikkvinduene midt i hovedstaden.

Pressesjef i H&M, Guro Forseth, har selv den korte kjolen med påfuglmønster som favoritt.

- Den er veldig beskrivende for Matthew Williamson og definitivt et signaturplagg. Kombinasjonen av materialer og det spennende mønster gjør den til en favoritt. Men jeg liker alt han har designet for oss, sier Forseth til Side2.

Det er uten tvil en fargerik kolleksjon som har en mengde signaturplagg fra designeren som både har kolleksjoner i sitt eget navn og for Pucci. Sterke farger, påfuglmønster og miks av materialer er stikkord akkurat denne kolleksjonen, hvor noen av plaggene er hentet fra Matthews egen kolleksjon.

Les mer om kolleksjonen her: Mer toppdesign fra H&M

VÅRE FAVORITTER:

Kort kjole med påfuglmønster (kr 700)
- Denne er morsom og veldig Matthew Williamson. Jeg liker fargen veldig godt og mønsteret er spesielt. Den kunne jeg lett brukt til en fin sommerfest med enten lave sandaler til eller med noen kule hæler til en kveld på byen. Mine tanker går rett til Ari Behn skal jeg være helt ærlig, sier Camilla.

Kort, fuksiafarget kjole (kr 1000)
- Dette er en fet partykjole. Jeg elsker sterke farger så denne er perfekt. Det skulpturelle momentet over hoftene skremte meg først, men man får faktisk former i denne kjolen. Dermed er jeg klar for fest når som helst, sier Elisabeth.

Blazer (kr 1000), rosa shorts (kr 700) og clutchveske (kr 498):
- Fargen på blazeren er dødskul. Jakken er enkel å dresse ned med for eksempel jeans, T-shirt og et skjerf eller opp til fest. Fôret røper på en enkel måte at det er Matthew Williamson. Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i rosa, og denne shortsen kan brukes både til hverdag og fest, alt etter hva slags sko og overdel man velger. Passformen var perfekt selv for en spinkel pike. Og clutchvesken er et smykke i seg selv. Spennende fargekombinasjon og heldigvis en clutch som er stor nok til alt skrotet vi jenter bare MÅ ha med oss på byen, sier Elisabeth.

Lang kjole (kr 2700) og skinnjakke (kr 2000)
- De to dyreste plaggene i kolleksjonen og skinnjakken er uten tvil verdt pengene. Den er veldig trendy akkurat nå og i utrolig behagelig skinn med kule detaljer på ermene. Kjolen er veldig utringet både foran og bak, men det er en skikkelig kul sommerkjole, sier Camilla.

Paljettkjole (kr 2000)
- Jeg hatet den på bilder men smeltet som smør da jeg fikk den på. 1-2-3 SEXY MAMA!!! Og får man på et tøft stort belte blir kjolen mer rocka med engang, sier Elisabeth.

Rosa kardigan (kr 700)
- Dette er helt klart min favoritt fordi den er så anvendelig - den gjør en grå hverdag litt mer fargerik med en gang. Liker at den er sterk rosa, og det diskret påfulgmotivet som viser at det er Matthews design, men uten at det blir for mye. Denne hadde jeg brukt til både hverdags og fest, mener Camilla.

Jumpsuit (2000)
- Det mest behagelige silkestoffet! Oj, det kjennes ut som jeg har på meg en joggedress, veldig komfortabel. For min del kunne den gjerne vært kort fordi jeg ikke kler den lange utgaven, men ellers har den fine detaljer, sier Camilla.

Konklusjon:

Det er veldig mange anvendelig plagg til en god pris i denne kolleksjonen - og derfor får den en god firer på terningen. Liker du sterke farger og glade kjoler, så er dette kolleksjonen for deg - og hvis du er fan av Matthew Williamson er det så klart et must. Størrelsene er slik de skal være, materialene er gode og klærne kan lett styles både oppe og ned. Minuset er selvsagt som alltid at hvis man lander på en av kjolene, så er det fare for at den dukker opp på noen andre på den glade sommerfesten.

Kolleksjonen er til salgs i utvalgte H&M-butikker fra 23. april.

1873

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.