Side2s motefavoritter

Foto: Montasje/Eirik Baardsen/CALA & JADE

Se redaksjonens siste motekjøp og hva som står på ønskelisten i vår.

04.02.09 14:08

(SIDE2): Det er mange ulike stiler i Side2-redaksjonen og alle har sine favoritter i og utenfor motebildet. Her er ti siste motekjøp med et utvalg av redaksjonen:

Camilla Flaatten:
Florelett fiolett topp

- Denne får jeg en skikkelig glad vårfølelse av og det trengs nå i januar! Jeg liker at den er vid og litt luftig, og at ermene kan kneppes opp. Den kan lett brukes med litt mørkere farger nå på vinterstid – som en mørke blå eller brun kardigan og selvsagt til både jeans og skjørt. Toppen er fra Saint Tropez og kjøpt på en liten butikk på Frogner.

Hva står på ønskelisten i vår?
- Jeg ønsker meg en skikkelig tight, kul og lys trench til våren – veldig frøken Detektiv. Den kan gjerne være signert Burberry ...

Linn de Lange:
Maritim blazer, sko fra YSL og norskdesignet veske

- Jeg kjøpte nylig denne blazeren fra Tiger of Sweden på salg, men jeg har siklet på den en stund. Jeg er veldig glad i svensk design. Snittet til Tiger og Filippa K er perfekt til basisgarderoben, ellers liker jeg en god del fra Acne.

- Skoene er fra Yves Saint Laurent og er kjøpt på eBay. Vanligvis liker jeg litt mer elegant skodesign, men synes det er kult at disse ser ut som nerdete mokasiner med høy hæl. Vesken er fra norske CALA & JADE, og jeg har en helt lik en i sort fra før av som jeg har vært trofast mot i et helt år.

Hva står på ønskelisten i vår?
- I vår ønsker jeg meg en jumpsuit, en sort skinnjakke fra Karen Millen og en uoppnåelig Marc Jacobs-bukse med en pris fra en annen verden.

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden akkurat nå!

Foto: Montasje/Eirik Baardsen/Cala&Jade

Linn Sollied Madsen:
Veske i organisk kalveskinn og sko fra Bronx

- Denne veska kjøpte jeg i Firenze før jul. Vi hadde shoppet julegaver til den store gullmedalje, og jeg hadde egentlig ikke råd til noe ny veske men klarte ikke motstå fristelsen det var å ta en titt i en av veskebutikkene. Mens veskeselgeren snakket om organisk kalveskinn og det ene med det andre, kjøpte jeg den egentlig bare fordi jeg synes den var så fin. Spesielt er jeg kjempeglad i fargen, den er helt nydelig.

- Disse Bronx-skoene kjøpte jeg i Tromsø og jeg hadde sett på dem lenge før jeg bestemte at selv om speilglatte, høyhælte sko ikke er det mest praktiske i den arktiske vinteren, så fikk det bare stå til. Læret er så utrolig mykt og de har en skikkelig bestemor-look.

Hva står på ønskelisten i vår?
- Jeg skal i et bryllup så jeg MÅ ha en ny kjole. Blir en utfordring både med tanke på julas etegilde, og vinterens heller bleke hudtone, men jeg gleder meg til å gå ut å lete.

Foto: Eirik Baardsen

Vibeke Johnsen:
Blusekupp, kjole fra Kaffe og sko fra Portugal

- Denne rosa blusen kjøpte jeg på salg ved en tilfeldighet i Oslo. Den har vært et knallkjøp. Jeg kan dessverre verken huske merket eller hva butikken het. Men jeg fikk den for en hundrelapp.

- Lillablå kjole fra Kaffe kjøpt i butikken Tres Bien i København. Danskene kan jo dette med klær og Kaffe lager flotte, greie plagg som man kan dresse opp eller dresse ned. Denne kostet 499 danske kroner.

Foto: Montasje/Eirik baardsen

- De røde skoene kjøpte jeg i Lisboa i Portugal på skokjeden Bata. Bata er på mange måter et sted for røverkjøp siden kjeden er ganske billig og ikke er et etablert i de nordiske landene. Den er også en av de eldste skokjedene i verden og startet i Tsjekkia i 1894. Trendy støvletter, sko og vesker til knallpris. Disse rød lakkskoene kostet 299 kroner.

Hva står på ønskelisten i vår?
- Et par kule nye jeans står høyt på listen da jeg har store problemer med å finne bukser.

Foto: Eirik Baardsen

Helle Nilsen:
70-talls-saueskinnsjakke for kalde dager

- Jakken er kjøpt på Fretex for 550 kroner for to år siden. Jeg liker den fordi den både er litt hippie og klassisk på en gang. Den er supervarm og er kul til både bukser og skjørt.

Hva står på ønskelisten i vår?
På min ønskeliste til våren står en funky sommerkjole fra Velouria Vintage på Grünerløkka. Hun har de kuleste kjolene og jeg vil gjerne ha en hvit, kort og søt kjole. Ellers skal jeg ta fram discodressene fra i fjor igjen.

Flere saker i samme serier:
- Jeg har en barnslig stil
Sexy, rocka og veldig feminin
- Jeg bare elsker vintage
Sporty sportsanker

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag