*Nettavisen* Nyheter.

Side2s spillturnering igang

Du har fortsatt muligheten til å delta i turneringen, førstepremien er en MP3 spiller fra Creative.

11.01.07 19:18

(SIDE2): Playrays «Boble» turnering er for alle, både de som allerede er hektet på casual spill og de som aldri har prøvd det før.

Turneringen varer frem til søndag kl. 12.00 - klikk her for å delta.

Turneringen er godt i gang og ledes foreløpig av «Smartedrops». Summen man må slå er 2456. Kanskje ikke så lett som man skulle tro. «Bobler» er et typisk casual spill, det vil si at du ikke trenger bakgrunnskunnskap for å spille, det er lett å lære, men vanskelig å mestre.

Førstepremien i denne turneringen er en Zen V MP3 spiller fra Creative. Men det er ikke bare 1. plassen som blir premiert.

Slik blir du med i konkurransen:
Gå til Playrays forside for å registrere deg med det nicket du selv vil. Det er helt gratis. Er du allerede medlem er det bare å logge inn på vanlig måte. Når du er registrert finner du spillet «Bobler» øverst i menyen til venstre. Klikk på spillet og du er i gang. Enkelt, hva?

Vinnerne annonseres på Playray.no.

Enkelt og morsomt
Playray.no tilbyr en rekke enkle og morsomme spill - her vil du garantert finne en ny favoritt. Her finner du spill du kan spille alene og sammen med venner. Når du registrerer deg opprettes det automatisk en figur som vil representere deg i spillene. Denne figuren kan du style og tilpasse deg - og ditt humør.

Playray.no - spenning, spill og nye venner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.