RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siem bekymret for oljeprisen

Sist oppdatert:
Investoren Kristian Siem er bekymret for den kraftige oppgangen i oljeprisen, men mener det kan komme noe godt ut av prissjokket. Les mer her
Oljeprisen var et naturlig samtaleemne på Paretos olje- og offshoreseminar onsdag. Oljeprisen sprengte igjen 70 dollar fatet grensen, og det forventes ikke at prisene faller tilbake med det samme.

Tidligere i dag kunne iMarkedet.no fortelle om John Fredriksens bekymring for oljeprisen.

Les om Fredriksens uttalelser her:

John Fredriksen snakker ut

Fredriksen er ikke alene om å bekymre seg på vegne av verdensøkonomien. Også Kristian Siem, styreformann i Subsea 7 og mangeårig investor innenfor oljeservicesektoren, ser med gru på den kraftige oppgangen.

- Generelt sett bekymrer det meg. Vi vil se konsekvenser på verdensøkonomien i form av lavere vekst når prisene på drivstoff har gått opp så dramatisk, sier Siem til iMarkedet.no.

Men han mener det kan komme noe godt av det.

- Den enorme sløsingen av energi kan ikke fortsette lenger, og det vil de høye oljeprisene sørge for, sier Siem som mener at oppgangen vil akselerere overgangen til andre energiformer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere