RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siem dømt

Sist oppdatert:
Investoren Kristian Siem ble tirsdag dømt i Oslo Tingrett og gjort ansvarlig for tap på over 40 millioner kroner. Les mer her
Kristian Siem fikk i går dommen i Oslo Tingrett i kjølvannet av konkursen i kommandittselskapet Common Atlantic. Ifølge Dagens Næringsliv var den lite hyggelig lesning for den London-baserte investoren.

I dommen slåes det fast at Siem har brutt selskapsloven, opptrådt uansvarlig samt gjort seg selv ansvarlig for et tap på rundt 40 millioner kroner. Siem var styreformann i Kommandittselskapet.

- Vi har jo hele tiden ment at Kristian Siem kan holdes ansvarlig for et betydelig tap som selskapet har lidt. Det har vi jo fått gjennomslag for. Vi er ikke overrasket, men er fornøyd med konklusjonen, sier advokat Per Erik Bergsjø i Vogt & Wiig, som representerer konkursboet etter Common Atlantic til Dagens Næringsliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere