RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siemens satser sikkert

(Siemens)
Sist oppdatert:
CANNES (TV 2 Nettavisen): Siemens har lansert to nye mobiltelefoner i Cannes, og fortsetter å rette seg mot konsumentmarkedet.

CX65 og CF62 er relativt enkle konsumenttelefoner og bortsett fra et nytt utseende, kommer Siemens ikke med noe nytt i forhold til sine tidligere mobiler.

Den kanskje lekreste av de to er CF62. Denne klapptelefonen har antennen som en loop på toppen av telefonen, ikke ulikt Z200 fra Sony Ericsson. CF62 kommer i sølv og gråtoner, og er liten og kompakt.

Siemens fortsetter å eksperimentere med blits på sine kameratelefoner, og CF62 er ikke noe unntak. Men kameraet er ikke innebygd, og følger ikke med på kjøpet, så du må ha det med separat eller tåle at den elegante telefonen din får en passe stor kul på undersiden.

Ellers har CF62 alt en vanlig bruker trenger, med Java, GPRS og wap. En helt grei telefon for deg som vil ha en stilig designtelefon til en billig penge.

CX65 er ikke en klapptelefon, og har innebygd kamera og stor skjerm. Dette er telefonen Siemens betegner som sin MMS-telefon, og selskapet tilbyr også her blits slik at du kan ta bilder i mørket.

Blitsen er en egen enhet som festes under telefonen, og den har også en a nti-røde-øynefunksjon.

CX65 kommer også med en virtuell assistent, som for eksempel bindersen i Windows, som skal hjelpe deg å laste ned ringetoner og spill fra nettet.

11 MB lagringskapasitet skal sikre at du får plass til alle bildene du tar, og med GPRS kan du sende og motta data kjapt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere