RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sienna misliker sympatien

Sist oppdatert:
Sienna Miller føler seg behandlet som en liten jente av media etter kjæresten Jude Laws utroskap.

(SIDE2): Frøken Miller (24) har garantert hatt en tøff tid etter at forlovelsen med Jude Law (33) gikk i vasken i juli i år - da han offentlig innrømmet at han hadde sex med barnepiken til barna sine. Likevel misliker hun at folk viser sin sympati.

- Jeg hørte forleden dag at det var folk i L.A. som solgte t-skjorter med motivet «Team Sienna», sammen med «Team Anistion». Det fikk meg til å føle meg som et offer, sier Sienna til Premiere magazine, ifølge nyhetsbyrået AP.

- Tøff og stolt
Hun mener media har fått henne til å virke som en liten jente i etterkant av det harde bruddet.

- Jeg er ganske tøff og stolt, og ønsker ikke å virke slik.

Nå ser det ut til at kjærligheten blomstrer mellom dem nok en gang. Under premieren av Millers siste film, «Casanova», hadde paret ingen problemer med å blottlegge sin kjærlighet foran pressen.

I mellomtiden har begge blitt koblet sammen med en rekke andre kjendiser. Sienna skal blant annet ha hatt en kort romanse med Daniel Craig, en tidligere kompis av Jude.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere