*Nettavisen* Nyheter.

Sienna slaktes

HARDE ORD: De elitistiske teaterkritikerne i USA slakter Sienna Miller for innsatsen på Broadway. Foto: (Getty Images)

Kalles posør og nybegynner etter Broadway-debut.

(SIDE2): Mange sperret opp øynene da Sienna Miller valgte å spille i Broadway-stykket «After Miss Julie», som hadde premiere i går kveld.

Og skeptikerne vil nok få mer bensin på bålet etter at de knallharde teaterkritikerne i amerikansk presse nå har sagt sitt om Millers innsats.

Les også: - Du er ikke promiskuøs

Slaktes i NY Times
Ben Brantley i New York Times er kjent som bransjens mest innflytelsesrike kritiker, og selv om han hadde håpet at Sienna ville gjøre en god figur, er han definitivt ikke fornøyd.

- Hvis karakteren Julie er skrevet som krasjende akkorder av konfliktfylte følelser, spiller frøken Miller dem som en nybegynner på pianoet, mener Brantley.

Stykket, som er basert på svenske August Strindbergs «Miss Julie», handler om aristokratdatteren Julie og hennes seksuelle forhold til farens tjener (spilt av en annen miller i Angelinas eks-mann Johnny Lee).

Flere kaster seg på
Wall Street Journals teaterkritiker Terry Teachout ser ut til å være enig med sin kollega, og sier i grunn rett ut at Miller ikke har noe på en Broadway-scene å gjøre.

- Hun er en modell og en annenrangs filmstjerne. Alt hun gjør er å vandre rundt på scenen og posere vampete. Hun har like mye å gjøre i et klassisk stykke som dette, som jeg har på coveret av «Vogue», skriver Teachout.

Så da spørs det om Sienna ikke må spise sine ord i forkant av premieren.

- Uansett hva som skjer, kommer jeg ikke til å angre på å ta denne rollen. Å være her er en ære og et privilegium, strålte Sienna.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.