RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sienna som salgstriks

Sist oppdatert:
Varehuset Marks and Spencer gjør alt de kan for å beholde sine kunder. Nå selger de klær som er inspirert av moteikonet Sienna Miller. Se bildene.

Marks and Spencer har mistet en hel del kunder til svenske Hennes & Mauritz og gjør nå alt de kan for å hente seg inn igjen.

Den 22 år gamle skuespilleren og modellen Sienna Miller har blitt et hett navn i Hollywood, ikke minst etter at hun ble sammen med Jude Law. Moteeksperter over hele verden har rost hennes stil opp i skyene, og det har selvsagt Marks and Spencer fått med seg.

Nå lanserer de en egen kolleksjon som er inspirert av Millers bohemstil, og håper at det igjen vil få kundene til å velge deres butikker.

Dersom du ønsker å kopiere Sienna Millers klesstil kan du lese mer om den her . I bildegalleriet under finner du noen av de Sienna-inspirerte klærne som Marks and Spencer nå tilbyr i sine butikker. Kanskje finner du noen gode tips?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere