RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Sienna strålte på visning

Stilikonet satt på første rad under Matthew Williamsons visning i London. Se bildene her!

(SIDE2): Matthew Williamson viste sine nyeste trender for høsten og vinteren 2010/2011 under London Fashion Week søndag - og på første rad satt selvsagt designerens muse og gode venninne, Sienna Miller. Bildene ser du her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

STORT BILDESPESIAL LENGER NED!

Forelsket?
Skuespilleren strålte og så mer fornøyd ut enn noensinne. Kanskje er hun stormforelsket igjen? Britiske medier har i hvert fall spekulert i om Sienna Miller og Jude Law er blitt et par igjen etter at de var sammen på juleferie på Barbados i desember i fjor.

Sienna ser nå uansett ut som en drøm i sine sorte strømper, hvite shorts med høye liv og stor sløyfe rundt magen, hvit topp og sesongens kanskje viktigste plagg, blazer.

Lysrosa også til høsten
Matthew Williamson viste vakre plagg i høstens trendfarger blått, grått, sort og brunt. Men skal vi tro designeren holder også pastellfarger som lysrosa til høsten. Pudderfarger og lysrosa passer nemlig perfekt til brunt.

Blant Williamsons favorittplagg for neste vinter finner vi dressbuksa med høyt liv, store kåper med pels, bluser med rysjer, tynne fargerike belter, tettsittende kjoler med fortsatt litt markerte skuldre, trenchcoaten, trange bukser, ankelboots, skinn og sist, men ikke minst; kjoler med masse mønstre og farger, nesten litt batikkinspirert.

SE ALLE BILDENE FRA VISNINGEN HER:

2913

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere