RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sier kjøp for n'te gang

Sist oppdatert:
Analysehuset Corporate Advice and Research gjentar - etter eget utsagn for n'te gang - at VMetro kommer til å levere meget bra tall for tredje kvartal
- Vi gjentar for n’te gang: Q3 blir meget bra!!

Slik innleder CAR en kommentar om VMetro i dag. Kommentaren henges på en nyhet fra i går om en ny kontrakt i USA.

- Som vi har kommunisert tidligere forventer vi at aktiviteten blant VMetros store kunder tar seg opp denne høsten – en trend de siste to avtalene forøvrig bekrefter. Det er først og fremst topplinjevekst som er driveren VMetro trenger for å nå tilbake til gamle høyder. Med økt omsetning vil den sterke operasjonelle gearingen (55 prosent bruttomargin og høyt innslag av faste kostnader) som ligger i selskapet bli synliggjort, heter det.

Med økt frekvens på ordrene fra store kunder, forventninger om et sterkt tredje kvartal, samt de positive aspektene rundt det forestående oppkjøpet av britiske Transtech som ble annonsert i forrige uke, er vi styrket i troen på at dette caset har bunnet ut, heter det videre.

CAR venter et salg på 70 millioner kroner i tredje kvartal, og en ordreinngang på 76 millioner. Resultat før skatt ventes å bli på 12 millioner kroner, som betegnes som pent.

- Med disse utsiktene mener vi det er duket for et kursløft både før – under - og etter - Q3-presentasjonen som avholdes 21. oktober, skriver CAR, som har kursmål på seks måneders sikt på 40 kroner.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 40 kroner
Analysehus: Corporate Advice and Research
Dato: 15. september 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere