RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sier nei til Skal vi danse

Sist oppdatert:
En gang utstemt, alltid utstemt, mener Jenny Skavlan.

(SIDE2:) Dermed kommer verken utstemte Janne Formoe eller Jenny Skavlan tilbake til danseprogrammet etter at Sigurd Sollien måtte trekke seg permanent onsdag.

Sollien fikk lyskestrekk under en dansetrening og er sykmeldt fra all dansing i uoverskuelig fremtid.

LES MER: Sollien trekker seg fra Skal vi danse

- Ved godt mot
- Sigurd har det greit og er ved godt mot, sa informasjonsansvarlig Unn-Grethe Berge til Side2 onsdag.

Siden Janne Formoe allerede hadde planer, ga TV 2 tilbud om å vende tilbake til utstemte Jenny.

LES MER:- Jenny kan komme tilbake

Det takket hun nei til.

- Vi har hatt fine samtaler med Jenny Skavlan, og vi har respekt for avgjørelsen hennes om å ikke ta på seg danseskoene igjen. TV 2 skulle gjerne sett henne danse igjen - men vi ser fram mot fredagen og gleder oss til å se alle de flotte parene våre på parketten, sier prosjektleder Siv Aamot i «Skal vi danse» i en pressemelding fra TV 2.

SJEKK OGSÅ STYLISTENS DOM:

Hvem var stiligst på dansegulvet

Går som normalt
Dermed er det fortsatt uklart hvordan TV 2 vil løse «floken» som har oppstått etter at Sollien måtte trekke seg. Men inntil de kommer opp med en løsning, vil fortsatt et par ryke ut hver fredag. Med andre ord; ingen vil erstatte Sigurd Sollien på dette tidspunktet.

- Sendingen fredag kommer til å forløpe som vanlig. Det blir duell - et par skal ut, sier Aamot.

- Det er første gang det skjer at en person har måttet trekke seg fra et slikt program, bekreftet Unn-Grethe Berge til Side2 onsdag.

Jenny Skavlan sier selv i pressemeldingen at hun mener det ikke er riktig å ta på seg danseskoene igjen når TV-seerne først har stemt henne ut.

- Jeg synes derfor det føltes feil å skulle takke ja til å delta videre. I tillegg har jeg mange spennende prosjekter fremover, som tar mye av tiden min og som krever fokus, sier hun.

Trist Lene Alexandra
Lene Alexandra Øien var den første deltakeren som kommenterte at Sigurd Sollien måtte trekke seg onsdag på sin egen danseblogg.

- Sigurd hadde fått det største blåmerke jeg noen gang har sett før på innsiden av låret. Jeg fikk sjokk da han viste det fram på trening i går. Jeg har aldri sett noe lignende! Det så ut som en eller annen skummel sykdom, skriver hun.

Også Gaute Ormåsen innrømmer at det var uventet.

- Jeg er litt stressa over at Sigurd måtte trekke seg, jeg drømte i utgangspunktet om en finale med meg og han, så det falt meg tungt om brystet at han er ute av konkurransen, sier han litt spøkefullt på sin blogg.

Hans Petter Buraas og dansepartneren Gyda skriver at desynes «det er kjempesynd og vi håper Sigurd kommer seg raskt på bedringens vei».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Lyst på en kjæreste? Prøv Side2s datingtjeneste Match!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere