Gå til sidens hovedinnhold

Sier takk for seg

Etter 19 år i tjeneste for Bydel Lambertseter og Nordstrand takker avdelingssjefen for barn, unge og nærmiljø av. Nå skal jeg gå på Aker Brygge og drikke et glass vin, forteller Berit Nissen-Meyer.

NORDSTRAND: Berit Nissen-Meyer har jobbet for Bydel Nordstrand siden bydelsreformen i 2004, og før den tid hadde hun jobbet i Bydel Lambertseter siden 1988. Avdelingssjefen for barn, unge og nærmiljø fikk ros fra alle politiske partier på hennes siste BU-møte torsdag.

Det er ikke uten grunn denne bydelen har billig barnehagedrift. Berit Nissen-Meyer har klart å inspirere medarbeiderne sine, og hun får roser for sin kjærlighet til jobben. Det var overraskende og trist å høre at hun går av med AFP, sa Steinar Andersen (Ap). Sigbjørn Odden (H) ville også takke avdelingssjefen for jobben hun har gjort for bydelen.

Barne- og ungdomsavdelingen har vært en avdeling med kontroll over utfordringene. Det har skyldtes god ledelse, god kontroll, og at man har klart å gjøre bydelen attraktiv for de ansatte. Det er vemodig at Berit skal slutte, sa Odden.

Drikke vin

Berit Nissen-Meyer slutter formelt ikke før 1. september, men grunnet mye overtid og dermed mange uker avspasering vil hun forlate bydelen allerede nå før sommerferien. Om hun ikke har alle planene klare, er det i hvert fall én ting hun har sett fram til.

Jeg skal gå på Aker Brygge og drikke vin, kunne hun fortelle.

Flere lovord

Både SV og FrP sluttet seg også til lovordene om Nissen-Meyer. Fra jeg kom hit har Berit holdt døren åpen for meg. Hun har lært meg utrolig mye om barnevern og har alltid vært tilgjengelig og kunnet svare på alle slags spørsmål, sa BU-leder Ulf Stigen (FrP) om den kommende pensjonisten. Nestlederen i BU, Erik Telnes, syntes også det er synd at den dyktige avdelingssjefen har bestemt seg for å slutte.

Det kom overraskende på, men jeg må bare få takke for alle årene vi har jobbet sammen, sa SV-politikeren foran et samlet bydelsutvalg.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen