RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siggen blogger Bergens-moten

Sist oppdatert:
Siggelicious Brgn Style gir deg svarene på hvordan du skal kle deg.

Siggen, eller Sigrid Bjørkum som hun egentlig heter, har blogget motebildet i Stockholm det siste året. Nå er hun i Bergen for å gi deg motene mellom de syv fjell i sin blogg hos iBergen.no.

What to wear
Da 24-åringen studerte arkitektur i Trondheim, startet hun og noen venner en butikk for uetablerte kunstnere og designere som de kalte «Et Stunt». Her solgte også Siggen sitt egen klesmerke. I fjor studerte hun videre i Stockolm, og her kjedet hun seg så pass en kveld at hun startet en egen mote-blogg.

- Den tok ganske bra av så den har jeg fortsatt med. Her får du tips om hva du bør kle deg i, hva som passer sammen, bilder fra moteshow og oppdateringer fra de største designerne i hele verden. Og det er ikke bare dyre klær som blir presentert, påpeker Siggen som også legger ut bilde av hva hun selv går med hver dag.

Bergen OK så langt
- Hvordan er inntrykket av Bergen så langt da?
- Det ligger litt bak Stockholm, men er helt OK. Har fått en del kule butikker i byen som jeg skal besøke.

- Og hva skal vi ha på oss i sommer da?
- I sommer skal guttene gå i hvitt. Hvite bukser og hvite sneakers. Jentene skal gå i kjoler, korte shorts og markerte liv. Skoene skal være med høye hæler, sier Siggen.

Siggens blogg oppdateres fem ganger daglig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere