Gå til sidens hovedinnhold

Signalfeil stanset alle regiontog - fortsatt forsinkelser og innstillinger

Feil i signalanlegget førte til full stans i togtrafikken på store deler av Østlandet.

Trafikken er i gang igjen etter en tidligere feil i signalanlegget, men du må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor klokka 10.27 tirsdag.

Bane Nor meldte rett før klokka 10 om full stans i togtrafikken på store deler av Østlandet på grunn av feil i signalenlegget.

«Pga. feil i signalanlegget er det full stans i trafikken på store deler av Østlandet. Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta», het det i en melding på Bane Nors nettside.

Feilen rammet blant annet NSBs regiontog mellom Oslo S og Bergen, mellom Oslo S og Stavanger og mellom Oslo S og Trondheim S og SJs tog mellom Oslo S og Stockholm.

Se oppdatert trafikkmelding på Bane Nors nettside her.

Oslo sentralstasjon ga Bane Nor beskjed klokka 9.45 beskjed om feilen som hadde oppstått. Det dreide seg om feil på fjernstyringen, en feil som fikk følger for så å si alle tog i Oslo-området.

– Feilen berører strekningen Oslo S-Lysaker, samt togene i retning Ski. Det kan komme inn tog fra Gardermoen til Oslo S, men de stopper der. Dermed vil alle togene bli berørt, uttalte kommunikasjonsrådgiver Gunnar Børseth i Bane Nor til NTB mens feilrettingen pågikk for fullt.

Kommentarer til denne saken