RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Signerte proffkontrakt

Sist oppdatert:
Nicolai Næss har signert lærlingkontrakt med Vålerenga.

Unggutten Nicolai Næss (18) har signert en lærlingkontrakt med Vålerenga.

- Nicolai er en spiller vi ønsker å satse videre på. Som spiller har han hatt en veldig god utvikling, samtidig som han har gode holdninger og er seriøs i treningsarbeidet., sier utviklingssjef Andrea Loberto til vif-fotball.no.

Næss kan spille både i forsvar og på midtbanen var med a-laget til Vålerenga på treningsleir i Tyrkia før sesongen og fikk spilletid mot god internasjonal motstand der.

- Det Nicolai har vist når han trener med a-laget og når han har spilt treningskamper for oss er at han har nivået inne. Vi håper at mer tid rundt a-laget vil utvikle Nicolai videre til en spiller Vålerenga vil få glede av, sier Loberto.

Kom fra Klemetsrud

Næss spilte barnefotballen sin i Klemetsrud før han kom til Vålerenga som juniorspiller før 2010-sesongen. Klemetsrud er en av breddeklubbene i Hafslund Drømmetreff og klubben har levert spillere som Amin Nouri og Adnan Haidar til Vålerenga. Også junior- og rekruttspiller Ghayas Zahid kom fra Klemetsrud.

- En klubb som Klemetsrud er og blir en breddeklubb som skal være en leverandør av talenter videre når de er gode nok. Vi skal være og er stolte av at vi leverer spillere til en toppklubb som Vålerenga, sier Terje Pettersen, leder i fotballgruppa til vif-fotball.no.

- At vi som klubb har et tett samarbeid med Vålerenga ser jeg på som naturlig. Det er morsomt at vi har et topplag i Oslo og vi ser at Vålerenga er favoritten hos spillere som har ambisjoner om å komme seg videre.

Pettersen mener at Klemetsrud er en god klubb å starte i, men at timingen må være riktig før spillere eventuelt tar steget videre til Vålerenga.

- Vi oppfordrer våre spillere og andre spillere ute i breddeklubbene i Oslo til å bli i klubben sin til de er gode nok og store nok for en overgang. Det tror vi er et viktig signal.

- Det er muligheter i Klemetsrud også, og med spillerne som etter hvert har gått til Vålerenga viser det at man kommer seg videre når man er på et godt nok nivå. Samtidig er holdinger veldig viktig og spillere som ikke har gode holdninger vil heller ikke komme seg videre, avslutter Pettersen som har satt holdninger og fair play øverst på dagsorden i Klemetsrud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere