*Nettavisen* Nyheter.

Sigrid-siktet (64) må fortsatt sitte fengslet

Oslo (NTB): Borgarting lagmannsrett avviste anken fra 64-åringen som er siktet for drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne. Han må fortsatte sitte i varetekt.

På tross av at det ikke er gjort noen tekniske funn som konkret knytter 64-åringen til drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne, mener lagmannsretten at han fortsatt skal sitte fengslet, skriver VG Nett.

Mannen er sammen med en 37 år gammel mann fra Ålesund siktet for forsettlig drap eller medvirkning til dette på 16-åringen.

Oslo tingrett besluttet at mannen skulle varetektsfengsles i fire nye uker torsdag for en uke siden, og kjennelsen ble anket til Borgarting lagmannsrett, som nå altså har besluttet at 64-åringen fortsatt skal sitte i varetekt.

- Vi vil gå nøye gjennom kjennelsen fra lagmannsretten og snakke med klienten før vi bestemmer oss for en eventuell videre anke, sier mannens forsvarer Aase Karine Sigmond til VG Nett.

Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant fra Østensjø natt til 5. august. 3. september ble hun funnet drept og innpakket i tøy og plast i et skogholt på Kolbotn, få meter unna et verksted som 64-åringen disponerte og 37-åringen hadde tilgang til. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.