RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sigrids foreldre: - Slipp henne, vær så snill

Oslo (NTB): Foreldrene til savnede Sigrid Schjetne tror datteren kan ha blitt bortført og ber gjerningsmennene melde seg til politiet.

Ingrid Giskegjerde (46) og Tom Schjetne (46) står fram i lørdagens utgave av VG, hvor de retter en personlig oppfordring til dem som eventuelt måtte ha bortført datteren:

- Meld deg, og gjør det i tide. Slipp henne, vær så snill. Det er jo ikke for sent. Du er ingen morder ennå. Det er så stor forskjell på å kidnappe noen og ta livet av noen, sier Giskegjerde.

Paret sier de har tenkt seg nøye om før de valgte å stå fram i pressen. De ønsker å rette en stor takk til alle de frivillige som har deltatt i letingen etter datteren.

- Det er dette som holder oss oppe. Alle som er med. Alle som leter. Den massive støtten. Det har vært helt vilt. Det er ingenting vi kunne forvente. Vi er bare så takknemlige, sier Schjetne.

Letingen etter den savnede 16-åringen fortsetter for fullt i helgen, og det er ventet at så mange som tusen frivillige kan komme til å delta i søket. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere