RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sikter mot brasiliansk børs

Sist oppdatert:
Norse Energy har nå startet prosessen for en børsnotering av sitt brasilianske datterselskap.
Norse Energys datterselskap Norse Energy do Brasil har mandag levert inn en søknad om å gjennomføre en offentlig emisjon i det brasilianske markedet med tanke på en børsnotering.

Det er foreløpig bare et utkast som er sendt brasilianske børsmyndigheter, og Norse presiserer at en endelig beslutning om å gjennomføre prosessen vil eventuelt bli tatt av styret senere.

Som følge av søknaden så har Norse Energy gitt en oppdatering på dattervirksomhetens tall for tredje kvartal. Det opplyses at Norse Energy do Brasil i tredje kvartal omsatte for 25,2 millioner brasilianske real med et driftsresultat før avskrivninger på 11,3 millioner.

Det understrekes at tallene vil avvike fra rapprotering for datterselskapet i Norse Energys regnskaper for tredje kvartal.

Det opplyses videre at datterselskapets samlede produksjon i tredje kvartal endte på 3.297 fat oljeekvivalenter per dag, et fall på 8,9 prosent fra andre kvartal.

Av dette sto Coral-feltet for 1.105 fat olje per dag, mens Manati-feltet produserte 3,6 millioner kubikkmeter per dag. Ved utgangen av oktober er nivåene henholdsvis 1.897 fat per dag og 4,3 millioner kubikkmeter per dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere